PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

 

15
Febrer
2022

El Consultori Local del Poblenou incorpora un metge un dia a la setmana

El Consultori Local del Poblenou incorpora un metge un dia a la setmana

A partir d’avui 15 de febrer el Consultori Local del Poblenou compta amb un professional de medicina de família un dia a la setmana (els dimarts, de les 8 a les 13 hores). Amb aquesta incorporació el Departament de Salut de la Generalitat compleix amb el compromís adquirit d’incrementar la cartera de serveis del centre, una vegada ha disminuït la incidència de la sisena onada de la COVID i es pot començar recuperar de manera progressiva l’activitat ordinària de l’atenció primària. 

El metge se suma a l’equip del Consultori, que ja comptava amb professionals d’infermeria i administratius per a l’atenció de malalts crònics i amb problemes de mobilitat, sempre amb cita prèvia. També fan l’atenció domiciliària. L’atenció aguda i espontània es fa al CAP La Serra perquè les condicions actuals del centre no permeten un doble circuit COVID i no COVID i cal preservar la seguretat de pacients i professionals. 

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha comentat que

“per fi es dona resposta a la lluita veïnal que ha fet possible aconseguir que Poblenou tingui metge, una lluita en la que l'Ajuntament ha estat al costat dels veïns i que han permès tenir més serveis al barri. Estem satisfets amb la mesura, que suposa una nova ampliació respecte al que hem tingut durant la pandèmia. Seguirem treballant conjuntament amb la Generalitat perquè els serveis de salut a la ciutat continuïn millorant”

Des de l’1 de febrer el Consultori Local del Poblenou està obert cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres, de les 8 h a les 13 hores. Aquest dispositiu va tancar el mes de març de 2020, forçat per la pandèmia, i va reobrir el 3 de maig de 2021. Mentre va estar tancat, la població del Poblenou va ser atesa pel seu mateix Equip d’Atenció Primària a les instal·lacions del CAP La Serra, que va ampliar la dotació d’infermeria i va incorporar altres professionals a través del Pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària.