PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

30
Octubre
2020

El pla de millora de ferms continua als barris de Covadonga i de Sol i Padrís

El pla de millora de ferms continua als barris de Covadonga i de Sol i Padrís

Continuant amb el pla de millora de ferms d’un centenar de vies públiques de Sabadell, la setmana vinent, entre el dilluns 2 i el divendres 6 de novembre, s’actuarà en diversos punts dels barris de Covadonga i de Sol i Padrís.

Concretament, la previsió és que durant tota la setmana es renovarà l’asfalt del carrer de Bonavista –entre els carrers del Comte de Reus i de les Tres Creus i entre els carrers dels Comtes i dels Montcada–. Entre dilluns i dimecres s’asfaltarà el carrer dels Montcada –entre els carrers de Covadonga i de Bonavista– i el carrer dels Cardona –entre els carrers de Covadonga i la ronda d’Orient–. Tots aquests vials corresponen al barri de Covadonga.

A més, entre dijous i divendres es treballarà al carrer de Santiga –també a Covadonga– i al carrer de Galceran de Pinós –al barri de Sol i Padrís.

L’horari d’aquestes actuacions serà des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, aproximadament. Tanmateix, l’Ajuntament recorda que els terminis i les hores poden variar en funció de la situació meteorològica.

Prèviament, els veïns rebran l’avís d’aquesta operació, perquè en tinguin coneixement i perquè l’estacionament i l’accés als guals en aquestes vies públiques es podrien veure afectats.

La renovació de ferms que està duent a terme l’Ajuntament de Sabadell forma part del projecte Fem Barri, que ha de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris. El programa complet de renovació de ferms compta amb un pressupost de 2.200.000 € i es pot consultar en aquest enllaç.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags districte 1, pla de millora de ferms