PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

20
Novembre
2020

El pla de millora ferms continua la setmana vinent a la zona empresarial de Can Roqueta

El pla de millora ferms continua la setmana vinent a la zona empresarial de Can Roqueta

Els treballs de renovació i millora de ferms que s’estan portant a terme a diferents punts de Sabadell es faran la setmana vinent, entre el dilluns 23 i el divendres 27 de novembre, a la zona empresarial de Can Roqueta, al Districte 7.

Així, de dilluns a divendres s’asfaltarà el carrer de Ca n’Alzina, entre els carrers de Can Camps i l’avinguda de Can Roqueta. El divendres 27 i el dilluns 30 de novembre es renovarà l’asfalt del carrer de la Baldona, entre les avingudes de Ca n’Alzina i Can Bordoll. Finalment, entre el dilluns 30 i el dimarts 1 de desembre, es treballarà al carrer del Mas Amada, entre l’avinguda de Can Bordoll i el carrer de Ca n’Alzina. Aquests terminis poden variar en funció de la situació meteorològica.

L’horari d’aquestes obres serà des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, aproximadament. Tanmateix, l’Ajuntament recorda que els terminis i les hores poden variar en funció de la situació meteorològica.

Prèviament, els veïns rebran l’avís d’aquesta operació, perquè en tinguin coneixement i perquè l’estacionament i l’accés als guals en aquestes vies públiques es podrien veure afectats.

La renovació de ferms que està duent a terme l’Ajuntament de Sabadell forma part del projecte Fem Barri, que ha de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris. El programa complet de renovació de ferms compta amb un pressupost de 2.200.000 € i es pot consultar en aquest enllaç.

Categories Districtes Tags Can Roqueta, DISTRICTES, espai públic, pla de millora de ferms