PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

23
Maig
2018

El Pla Educatiu d’Entorn del Sud celebra la cloenda del curs amb una mostra d’activitats artístiques de l’alumnat

Serà aquest divendres a la tarda i hi participaran 8 centres educatius

El Pla Educatiu d’Entorn del Sud celebra la cloenda del curs amb una mostra d’activitats artístiques de l’alumnat

Alumnes de 8 centres educatius protagonitzaran el proper divendres, 25 de maig, la cloenda conjunta del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del Sud de la ciutat. La celebració, a la plaça de Picasso i sota el nom de SUDTeam al carrer!, començarà a les 5 de la tarda i inclourà diferents actuacions. Hi participaran alumnes de cinc centres d’infantil i primària, dos instituts i un centre de formació d’adults.

Amb l’activitat, es vol contribuir a fer que la ciutadania conegui els projectes educatius que els centres porten a terme, tot fent especial èmfasi en els que es realitzen en col·laboració amb entitats o institucions. D’aquesta manera, s’incideix alhora en el principal objectiu dels Plans d’Entorn, que fomenten el treball conjunt i comunitari, implicant administracions, centres educatius, famílies, entitats i altres agents de la zona en favor de l’èxit educatiu de tot l’alumnat.

A la celebració, a la qual està prevista l’assistència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, i de representants del Departament d’Ensenyament, hi haurà dansa, contes i actuacions musicals, entre altres continguts. Així mateix, es podran veure els resultats dels tallers de coral i teatre que, per segon any consecutiu, l’Ajuntament ha impulsat en horari interlectiu de migdia a centres de PEE de la ciutat. La dinamització de l’acte anirà a càrrec dels alumnes d’Animació sociocultural i turística de l’Institut Ribot i Serra.

Participaran en la cloenda les escoles d’infantil i primària Joaquim Blume, Amadeu Vives, La Romànica, Espronceda i Sallarès i Pla, els instituts Ribot i Serra i Les Termes i l’Escola d’Adults de la Creu de Barberà.