PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

14
Novembre
2023

Finalitzen les obres de renovació dels jocs infantils de les places d’Ernest Lluch, dels Avets i de Sant Agustí

Els darrers 4 anys l’Ajuntament ha invertit més de 2 milions d’euros en les àrees de joc infantil d’arreu de la ciutat

Finalitzen les obres de renovació dels jocs infantils de les places d’Ernest Lluch, dels Avets i de Sant Agustí

L’Ajuntament ha finalitzat la renovació de les àrees de joc infantil de les places d’Ernest Lluch (al Parc de Catalunya), dels Avets (a Ca n’Oriac) i de Sant Agustí (a La Concòrdia). Els treballs han comportat una inversió de prop de 100.000 euros. D’aquesta manera es continua avançant en la millora de les zones de joc a tots els barris de la ciutat. Una línia de treball en la qual l’Ajuntament ha invertit més de 2 milions d’euros els darrers 4 anys.

Tal com remarca l’alcaldessa, Marta Farrés,

“continuem amb noves accions i avançant perquè les zones de joc infantil siguin també un element d’igualtat entre els infants i que tots els nens i nenes tinguin a prop de casa un espai on jugar en les millors condicions possibles”.

Els treballs a les places d’Ernest Lluch, dels Avets i de Sant Agustí han inclòs la renovació dels aparells de joc per guanyar en seguretat i funcionalitat. També s’han renovat els paviments de seguretat.

Els nous elements ofereixen un ampli ventall de propostes per a infants de diferents edats i habilitats, seguint criteris d’accessibilitat i inclusió per tal d’oferir possibilitats de joc a nens i nenes amb capacitats diverses.

Categories Districtes, Espai públic , Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags jocs infantils, parcs infantils