PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

 

03
Octubre
2019

Iniciativa comercial a Torre-romeu per promoure que el veïnat compri al barri

Iniciativa comercial a Torre-romeu per promoure que el veïnat compri al barri

L’Associació de Comerciants del barri i el Mercat de Torre-romeu ha començat una campanya que, sota el títol Torre-romeu, comerç a prop teu, vol promoure que els veïns i veïnes facin les seves compres als establiments del barri.

La campanya és fruit del treball dels més de 40 establiments comercials de la zona, arrel de l’encàrrec que l’Ajuntament de Sabadell va fer a la Diputació de Barcelona per a la realització d’un servei d’acompanyament a l’associació de comerciants del barri i el Mercat de Torre-romeu.

Assessorament

Aquest acompanyament ha consistit en un servei d’assessorament i suport específic, realitzant diverses reunions internes, d’anàlisis de la situació, i reunions amb representants dels comerciants. La campanya de promoció pretén posar en valor la proximitat i el servei dels comerços de Torre-romeu. Per executar-la, s’han visitat a tots els establiments comercials del barri per donar-la a conèixer i oferir a tothom la seva participació.

S’ha confeccionat material publicitari divers, com banderoles o cartells, per poder penjar als comerços. Al reclam publicitari, apareix l’eslògan de la campanya i al costat la foto de la persona o persones que regenten l’establiment comercial, juntament amb el seu nom comercial i adreça.