PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

20
Maig
2024

L’Ajuntament aprova de forma inicial el projecte de remodelació de la Via Alexandra

Els treballs comportaran una inversió superior a 1,2 milions d’euros i garantirà un espai públic de qualitat al barri

L’Ajuntament aprova de forma inicial el projecte de remodelació de la Via Alexandra

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de forma inicial el projecte d’obres de renovació i remodelació de la vorera est de la Via Alexandra, al barri de Can Rull. Els treballs, que comptaran amb un pressupost d’execució de 1.230.781,69 euros, suposaran una millora de l’accessibilitat i la seguretat de l’espai públic de la zona.

Entre els objectius d’aquest projecte figura la renovació de tot el paviment de la vorera est, entre els carrers de Plini el Vell i Sant Isidor, i també del carril bici per tal de millorar l’estat i l’accessibilitat de l’espai. Es conservaran les places d’aparcament.

Amb els treballs es continuarà reforçant també la seguretat a la zona amb la instal·lació de tres nous passos elevats de vianants, que es sumaran al dos que ja es van construir el passat mes de març.

El projecte inclou, a més, la renovació de l’entorn de l’Escola Andreu Castells, que incorpora una nova zona d’estada amb bancs d’obra davant del centre. Els jocs infantils de l’espai es mantindran, millorant la seguretat dels mateixos amb un nou paviment de cautxú i la renovació de les tanques perimetrals.

Altres intervencions inclouen la renovació de l’arbrat en mal estat, així com la col·locació de nous parterres amb arbustiva, bancs d’obra i noves papereres.

Categories Ajuntament, Districtes, Espai públic Tags Can Rull, Junta de Govern Local, Via Alexandra