PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

09
Octubre
2020

L’Ajuntament asfalta i pacifica el tram inicial del carrer de les Paus

El pla de millora de ferms continua a vuit carrers més de la Creu Alta, d’Hostafrancs i del Centre

L’Ajuntament asfalta i pacifica el tram inicial del carrer de les Paus

El proper dimarts, 13 d’octubre, començaran els treballs d’asfaltatge i pacificació al tram inicial del carrer de les Paus, utilitzant pintura tàctica, jardineres i nova senyalització a les cruïlles. Concretament es treballarà a la calçada entre els carrers de la Lluna i de la Font Nova.

També s’actuarà sobre el carrer de la Lluna, generant una ampliació tàctica de la vorera, per millorar la connexió per a vianants entre el carrer de les Paus i el carrer de les Comèdies. Els treballs tenen una durada prevista de quatre dies

Ambdues actuacions –asfaltatge i pacificació tàctica– formen part, respectivament, del Pla de Millora de Ferms i de la continuació de les actuacions de pacificació de l’àmbit de la Creueta i s’han anat consensuant els darrers mesos amb veïns, entitats i comunitat educativa de la zona.

Millora de ferms a vuit carrers més

Continuant amb el pla de millora de ferms d’un centenar de vies públiques de Sabadell, la setmana vinent, entre el dimarts 13 i el divendres 16 d’octubre, s’intervindrà en vuit vies públiques més. Es tracta als carrers de Sant Maties, de les Paus, de la Salut, de Rodoreda, de Gambús, de Sant Domènec, de Santanac i de Sant Baldomer, a més del passatge de Colom. L’horari d’aquestes actuacions serà des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, aproximadament.

Prèviament, els veïns aniran rebent l’avís d’aquesta operació, perquè en tinguin coneixement i perquè l’estacionament i l’accés als guals en aquestes vies públiques es podrien veure afectats.

La renovació de ferms que està duent a terme l’Ajuntament de Sabadell forma part del projecte Fem Barri, que ha de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris. El programa complet de renovació de ferms compta amb un pressupost de 2.200.000 € i es pot consultar en aquest enllaç.