PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

23
Novembre
2023

L’Ajuntament impulsa múltiples accions per garantir l’accessibilitat de les activitats de Nadal

L’encesa de llums, el Calendari d’Advent, el Somriu al Nadal, la Caseta del Llaminer, el Carrilet o La Cavalcada, entre altres propostes, comptaran amb mesures per afavorir un Nadal accessible per a tothom

L’Ajuntament impulsa múltiples accions per garantir l’accessibilitat de les activitats de Nadal

Tal com ja es va fer per Festa Major, l’Ajuntament impulsarà múltiples mesures per garantir l’accessibilitat de les activitats de Nadal. D’aquesta manera s’afavoreix que tothom pugui gaudir de les propostes.

En aquest sentit, els tres espais on es celebrarà l’encesa de llums -al nord, al centre i al sud-, comptaran amb un espai reservat per a les Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) o amb targeta acreditativa de la discapacitat.

El Calendari d’Advent i l’espectacle Somriu al Nadal també tindran un espai reservat per a aquests col·lectius, i en el cas del Somriu i de la Caseta del Llaminer, hi haurà també accés preferent. A més, una de les sessions diàries del Somriu al Nadal tindrà traducció a llengua de signes.

El Carrilet de Nadal, que recorre els principals eixos comercials de la ciutat, comptarà amb un accés preferent per a PMR i persones amb targeta acreditativa de la discapacitat, així com un espai reservat dins el transport. Així mateix, hi haurà accés preferent al Carter Reial del Trenet del Parc Catalunya.

Pel que fa a la Cavalcada, s’han pres també una sèrie de mesures específiques. A l’inici del recorregut s’abaixarà la intensitat del so per a les persones amb hipersensibilitat sensorial. Val a dir en aquest sentit, també, que els llums que s’utilizen són de led i il·luminen de manera fixa les carrosses (no són estroboscòpics ni fan flaixos). A més, es situaran espais perimetrats per a PMR o amb targeta acreditativa de la discapacitat a diferents trams del recorregut, concretament a l’Av. de Barberà, del núm. 130 al 142, a la Rambla, 2 i a la Pl. del Pi.

Tota la informació sobre el Nadal Accessible aquí.

Categories Districtes, Cultura i esport, Activitats culturals, Nadal, Serveis socials Tags acció social, Nadal 2023-2024, Nadal accessible, Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR)