PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

20
Maig
2024

L’Ajuntament invertirà gairebé 3 milions d’euros en la renovació i millora de calçades i voreres a diferents punts de la ciutat

La Junta de Govern ha aprovat avui inicialment el projecte

L’Ajuntament invertirà gairebé 3 milions d’euros en la renovació i millora de calçades i voreres a diferents punts de la ciutat

Un total de 2.896.310 euros es destinaran a la renovació i millora de les calçades i voreres dels carrers de Sabadell. La Junta de Govern Local ha aprovat avui, inicialment, el projecte que es durà a terme a sis districtes de la ciutat i que tindrà continuïtat a tots els barris.

Les obres corresponen a la fase 4 del projecte Posem Sabadell al dia, que té com a objectiu la millora de l’espai públic de la ciutat. Aquesta intervenció preveu actuar a la Via Massagué, i a diferents punts de sis districtes de Sabadell.

La renovació i millora de calçades i voreres permetrà eliminar deficiències als paviments a la vegada que es treballa en construir una ciutat més accessible, lliure de barreres arquitectòniques.

Via Massagué és un dels punts on s’actuarà en aquesta fase. L’actuació consta de l’arranjament de la calçada amb la renovació del ferm. Així mateix, també es preveu la intervenció en els trams de vorera situat al pas de vianants de la cantonada entre Via de Massagué i el carrer de la Mare de Déu de les Neus. La intervenció prevista en aquest punt millorarà l’accessibilitat de la cruïlla.

També s’intervindrà als carrers de Sant Antoni, Brujas, Colom, Vilarrúbias, Armand Obiols i Noufonts, juntament amb la Travessera de l’Església, Plaça d’Espanya, carretera de Prats i carretera de Caldes. En aquests casos es farà  la reparació de voreres per tal de garantir l’accessibilitat i la seguretat.

Noves canalitzacions

Aquest també serà el propòsit de les obres que es faran a l’entorn del Parc de les Aigües, passeig de Fleming, Via Aurèlia i carrer de Jaume I. Pel que fa als carrers de la Palma, Permanyer, Reina Elionor, Feijoo i carretera de Molins de Rei a més de la renovació de ferms i voreres, també es preveu millorar l’accessibilitat del vianant, ja sigui adaptant els guals de vianants, o bé, guanyant amplada per al pas de persones, en els cassos que això sigui possible. A més, als carrers de La Palma i Permanyer, i a la Carretera de Molins de Rei es substituiran les canalitzacions d’aigua de fibrociment per a tubs de fosa.

Sota el paraigües del projecte Posem Sabadell al Dia, s’han aprovat altres fases de millora que es duran a terme de forma paral·lela  com ara l’asfaltatge de carrers que serà visible a l’estiu. També està previst intervenir als carrers de la República i Calassanç Duran, i Avinguda de la Pau. Aquí s’actuarà en elements d’asfalt (calçades i carrils bici) i a les voreres.

Categories Ajuntament, Districtes, Espai públic , Mobilitat i transport Tags Junta de Govern Local, Posem Sabadell al dia, Via Massagué