PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

 

27
Novembre
2020

L’Ajuntament renova l’espai públic del carrer del Corredor, al barri del Poblenou

A partir d’ara ja hi ha oberta la plaça d’Alberto Lavera, on s’ha fet una renovació integral

L’Ajuntament renova l’espai públic del carrer del Corredor, al barri del Poblenou

El proper dilluns, 30 de novembre, començaran les obres que permetran millorar l’anomenat espai públic del carrer del Corredor, al barri del Poblenou, que previsiblement duraran un mes.

Aquesta actuació inclou la plantació d’arbres i arbustos nous, la realització d’escocells i parterres, la instal·lació de nou mobiliari urbà, la implantació de reg automàtic i la reposició del paviment de sauló existent. L’objectiu és condicionar i millorar l’espai com a zona d’estada, ja que en aquests moments presenta desperfectes i un escàs interès pel que fa a l’enjardinament, alhora que s’augmentarà la quantitat i la qualitat de la vegetació i es fomentarà la biodiversitat en aquest punt del Districte 7. 

Aquesta actuació la duran a terme conjuntament personal municipal, personal de Promoció Econòmica de Sabadell, SL i personal de l’empresa CIPO, SCCL. En el cas de Promoció Econòmica, és possible gràcies al programa d’ocupació del Pla de Treball als Barris, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que té com a finalitat formar i contractar persones en atur per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social per al conjunt de la ciutat.

D’altra banda, aquesta setmana s’ha acabat la renovació integral que es duia a terme a la plaça d’Alberto Lavera, també al barri del Poblenou, la qual ja és oberta al públic.

La renovació dels elements de joc infantil de les places es basa en la idea de “Disseny per a tothom”, és a dir, que tenen per objectiu aconseguir que els infants desenvolupin el joc imaginatiu, simbòlic, d’equilibri i motriu. A més, la intenció és recuperar els paviments que es troben en mal estat de conservació, canviar les tanques de fusta i remodelar la zona enjardinada.

El projecte s’emmarca, en la iniciativa Fem Barri, que té per objectiu garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris de Sabadell.

Plànol complet de les actuacions

Detall per districtes