PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

24
Novembre
2023

L’encesa dels llums de Nadal es celebra aquesta tarda al centre, al nord i al sud de la ciutat

També avui s’inauguren el Pessebre 360 i la Fira de Santa Llúcia

L’encesa dels llums de Nadal es celebra aquesta tarda al centre, al nord i al sud de la ciutat

Un any més, Sabadell s’omplirà de llum i color i l’enllumenat de Nadal lluirà a places i carrers de tota la ciutat. Aquesta tarda es celebra l’encesa de llums en una triple ubicació: al Passeig de la Plaça Major, al centre, a les 18h; una hora més tard, a les 19h serà el torn de la Plaça del Pi, al nord, i finalment a les 20h a la Plaça de la Creu de Barberà, al sud. Durant l’encesa es donarà també la benvinguda al Llaminer, que arriba per preparar-se ja per al Calendari d’advent.

Dins les mesures per afavorir un Nadal Accessible i que tothom pugui participar en les activitats, a les tres ubicacions s’ha previst un espai reservat per a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) o amb targeta acreditativa de la discapacitat.

Els llums de Nadal enguany desplegaran més de 700 elements d’il·luminació, uns 12.775 metres lineals d’enllumenat, a una vuitantena de carrers i places de la ciutat, a càrrec de les associacions de comerciants, comptant amb el suport de l’Ajuntament. Així mateix, gràcies a diversos patrocinis, s’il·luminen l’avinguda de Francesc Macià i el carrer de la Indústria.

Fira de Santa Llúcia i Pessebre

Avui torna també la tradicional Fira de Santa Llúcia, amb les seves casetes que recorden els mercats de Nadal europeus. La Fira, que s’inaugurarà aquesta tarda a les 17h, quedarà oberta fins al 22 de desembre, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 17 a 20h; i els caps de setmana i festius, de 10 a 14h i de 17 a 21h.

A la Plaça de Sant Roc, d’altra banda, tornarà a lluir el Pessebre 360 de la mà de l’Agrupació de Pessebristes. S’inaugura també avui a les 17h i es podrà visitar fins al 6 de gener.

Categories Ajuntament, Districtes, Cultura i esport, Nadal Tags activitats de Nadal, Encesa de llums, Nadal 2023-2024