PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

21
Novembre
2023

Professionals alemanyes de l’àmbit educatiu visiten dues escoles bressol municipals de Sabadell

Professionals alemanyes de l’àmbit educatiu visiten dues escoles bressol municipals de Sabadell

Un grup de tècniques, formadores i directores de l’àmbit educatiu de 0 a 3 anys procedents de Múnic, Alemanya, han visitat dues de les escoles bressol municipals de Sabadell, per conèixer  el projecte educatiu i l’organització d’aquests equipaments d’educació infantil.

La visita va tenir lloc la setmana passada, en el marc d’un intercanvi d’experiències educatives vehiculat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El grup alemany va conèixer El CEIF Joaquim Blume, situat a la zona de Sant Oleguer, i el CEIF Andreu Castells, al barri de Can Rull. Les professionals estan interessades en aprendre el model educatiu municipal per tal d’aportar millores al model alemany actual.

Durant les visites, les professionals van poder visitar les instal·lacions, però, sobretot, van conèixer en profunditat el projecte de les escoles bressol sabadellenques en relació als espais i l’organització del dia a dia.

El grup muniquès va destacar dels equips docents municipals el seu alt nivell formatiu, així com la innovació de les seves metodologies i la seva organització pedagògica.

Categories Districtes, Educació, Infància Tags educació, escoles bressol