PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

21
Maig
2021

Sabadell posa en marxa diferents festes de barri, amb espectacles en espais tancats i aforaments controlats

Se n’organitzen als barris de la Creu Alta, Hostafrancs, la Creu de Barberà, Gràcia, Nostra Llar i les Termes, a més de la Concòrdia

Sabadell posa en marxa diferents festes de barri, amb espectacles en espais tancats i aforaments controlats

Comencen les festes de barri a diferents punts de Sabadell. Es tracta de poder assistir a espectacles diversos en espais tancats, amb els aforaments controlats i amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, tal com estableix la normativa a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Aquest cap de setmana és el torn del barri de la Creu Alta, que organitzarà actes a l’Escola Creu Alta, a Cal Balsach, a l’Escola Samuntada i a Ca l’’Estruch, just després que el 14, 15 i 16 de maig hi hagués festa al barri de la Concòrdia.

Més endavant tocarà al barri d’Hostafrancs, el 2, 3 i 4 de juliol, i al barri de la Creu de Barberà, el 9, 10 i 11 de juliol. Més endavant, el 17, 18 i 19 de setembre, tindrà lloc la festa del barri de Gràcia i el 24, 25 i 26 de setembre, els espectacles es duran a terme als barris de Nostra Llar i de les Termes.

Aquests festivals d’espectacles substitueixen les festes majors que tradicionalment organitzen diferents barris de la ciutat i que en aquests moments no es poden organitzar com s’havia fet sempre, és a dir, a l’aire lliure i sense control aforaments.