PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

22
Març
2019

La Festa Gran 2019 presenta un ampli programa d’activitats amb la implicació de diferents entitats de la ciutat

La festa es celebrarà entre el 8 i 14 d’abril

La Festa Gran 2019 presenta un ampli programa d’activitats amb la implicació de diferents entitats de la ciutat

Del 8 al 14 d’abril, Sabadell celebrarà una nova edició de la Festa Gran, que enguany vol posar en valor la feina que duen a terme les entitats i els casals de gent gran de la ciutat.

El programa d’activitats comptarà amb diverses propostes, entre les quals destaca l'exhibició i posterior debat de la pel·lícula La vida empieza hoy, que tracta els afectes en etapes madures de la vida, o la conferència La gent gran al segle XXI, a càrrec de Mario Cugat, president emèrit de la FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya).

També hi haurà un matí literari i de poesia, que permetrà recordar el llegat de la Colla de Sabadell, enguany que se’n commemora el centenari, així com una obra de teatre que combinarà música, cançó, ball i diàlegs. Aquest any s’ha escollit el musical On Broadway, i entre les cançons que es podran sentir hi haurà títols com Willkommen de Cabaret; Sparkling Diamonds de Mouline Rouge, i There she goes de Fame o Night fever de Saturday Night Fever, entre altres.

Entre les propostes que es mantenen d’altres edicions figuren la cantada de corals dels casals i entitats de gent gran o la ballada de sardanes amb la Cobla La Nova Vallès. També es podrà gaudir de la mostra d’entitats de gent gran les tardes de divendres 12 i dissabte 13 d'abril, que anirà acompanyada d’una desfilada de vestits de costura i paper i tallers de creació i expressió artística.

La festa s’acabarà el diumenge 14 d’abril, a les 5 de la tarda, a la plaça del Dr. Robert, amb el tradicional ball de cloenda, a càrrec de l’Orquestra Zamba Show. Durant el ball hi haurà un tast de coca i cava per a la gent gran, patrocinat pel Grup Santa Rita.

Tots els actes són gratuïts i oberts a tothom, però per a alguns cal inscriure-s’hi prèviament o recollir una invitació o entrada, que s’ha de recollir a l’antic Mercat de Sant Joan (pl. de Sant Joan, 1B), del 25 de març al 4 d’abril, de dilluns a divendres, de 10 a 12 h i de 17 a 19 h.

Consulta el programa

Categories Gent gran Tags Festa Gran, gent gran