PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

25
Setembre
2023

La Festa Gran s’ha iniciat avui amb una rebuda institucional a l’Ajuntament

La celebració, que coincideix amb la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, compta amb prop d’una trentena de propostes

La Festa Gran s’ha iniciat avui amb una rebuda institucional a l’Ajuntament

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí la rebuda institucional a entitats de gent gran, residències i col·laboradors de la Festa Gran. S’obre així una celebració que coincideix amb la commemoració de Dia Internacional de les persones grans (que es celebra l’1 d’octubre) i que aquest any comptarà amb prop d’una trentena de propostes. En aquesta edició, el fil conductor de la Festa serà “Som Memòria”.

Durant la rebuda d’avui, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha remarcat que amb la Festa Gran 

“volem divertir-nos però també parlar de la gent gran, posar-ho en agenda i posar en valor la nostra gent gran com també tot allò que aporten a la societat”.

Alhora, ha volgut expressar el “reconeixement a les entitats, a la Coordinadora de Casals de Gent Gran, a les residències i a tots els col·laboradors” que contribueixen a fer possible la celebració.

Entre les activitats del programa, l’Acte Central tindrà lloc el proper dijous, 28 de setembre, a les 19.30 h, al Teatre Principal. Serà una Nit de Musicals, a càrrec d’artistes locals, amb un repàs dels musicals més famosos que actualment estan en cartellera a Broadway i Londres.

D’altra banda, el proper diumenge, 1 d’octubre, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’ofrena floral que cada any es fa a la plaça dels Avis i les Àvies i que organitza la Coordinadora d’Entitats de Gent Gran de Sabadell. A més de l’ofrena, hi haurà la cantada de l’Havanera de l’Àvia i l’actuació de les corals Amics de l’Acordió, Les Cardines i Arco Iris.

Amb el fil conductor “Som Memòria”, la Festa Gran vol posar en valor l’experiència, el coneixement i les lliçons de vida que acumulen les persones grans i que són una font d’aprenentatge per a tota la societat. El programa vol destacar que les persones grans no només aporten aquest capital sinó que també proporcionen una visió de futur construïda a partir de les experiències viscudes.

Consulteu el programa de la Festa Gran en aquest enllaç

 

Categories Capital Cultura Catalana 2024, Gent gran Tags Festa Gran de Sabadell