PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

19
Novembre
2019

Plenari del Consell dels Infants, coincidint amb el Dia Universal dels Drets de la Infància

Plenari del Consell dels Infants, coincidint amb el Dia Universal dels Drets de la Infància

El Teatre Principal ha estat l’escenari de la Sessió Plenària del Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell. El ple coincideix amb el Dia Universal dels Drets de la Infància i el 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants. Aquest òrgan viu en aquests moments l’anual procés de renovació de membres. L’elecció dels nous infants es va produir dimecres 13 de novembre, amb un sorteig públic celebrat al Casal Pere Quart. Durant la sessió plenària, els nous membres han acceptat el càrrec com a consellers i conselleres.

L’acte ha començat amb una projecció del vídeo Ple del Consell dels Infants del 18 de juliol –on s'ha presentat el treball realitzat durant el curs i les propostes a treballar en el futur–  i la corresponent aprovació de l’acta de la sessió.

Seguidament, la vicepresidenta del Consell i regidora de Cicles de Vida, Sònia Sada, ha donat la benvinguda als nous membres del Consell i els ha lliurat la seva credencial, per donar per constituït el Consell. L’acte ha continuat amb l’explicació dels projectes que es s’estan duent a terme i d’altres propostes.

La sessió ha finalitzat amb la lectura del manifest del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC) i  una representació de deu  drets dels infants mitjançant unes ombres xineses fetes pels infants del Consell per a aquesta sessió commemorativa del 30è aniversari de la Convenció dels Drets de l’Infant.

Acabat l’acte, s'ha fet una fotografia de tots els membres davant de les fonts de la plaça de Sant Roc, que s'han il·luminat de blau. Sabadell se suma així com a Ciutat Amiga de la Infància, a la iniciativa de la Unicef. També s’han il·luminat les fonts de la plaça de Catalunya i de la plaça de la Concòrdia.