PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

07
Març
2019

Xapes pels drets de les dones, activitats del Consell d’Infants per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Es durà a terme demà, a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça del Dr. Robert

Xapes pels drets de les dones, activitats del Consell d’Infants per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La commemoració del 8 de març comptarà enguany amb una activitat dissenyada i organitzada pel Consell d’Infants de Sabadell. Es tracta d’un taller de xapes amb imatges al·lusives al Dia Internacional de les Dones, que tindrà lloc demà divendres a la plaça del Doctor Robert.

L’activitat Xapes pels drets de les dones començarà a 2/4 de 6 de la tarda i utilitzarà imatges de la firma TRES VOLTES REBELS, de caire feminista i que cedeix les il·lustracions per l’ocasió. L’elecció d’aquestes imatges s’ha dut a terme en el marc de les comissions de treball del Consell dels Infants, realitzades en els darrers mesos.

En el transcurs d’aquestes sessions de treball, les comissions també van decidir editar material de difusió que ajudés a donar a conèixer el mateix Consell dels Infants, alhora que recollís diferents qüestions envers el feminisme, com ara els seus orígens o per què és important per als infants. Aquest tríptic ha estat creat i consensuat pel conjunt de membres del consell i serà repartit al punt informatiu que hi haurà al costat del taller de xapes.

Categories Infància Tags 8 de març, cicles de vida, consell dels infants