PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Capçalera innovació

SABADELL INNOVACIO
05
Febrer
2015

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, participa a la 1a Trobada de Ciutats Catalanes de la Xarxa Innpulso

Aquest matí s’ha celebrat la 1a Trobada de Ciutats Catalanes de la Xarxa Innpulso a Terrassa, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat.

 

Durant la jornada, els alcaldes i alcaldesses de les localitats de Terrassa, Sabadell, Vilanova del Camí, Sant Feliu de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Viladecans i Sant Boi de Llobregat han presentat l’estat de la innovació a les respectives ciutats, mentre que diverses empreses radicades en aquestes localitats han fet la presentació dels seus projecte innovadors.

Joan Carles Sánchez ha participat en la trobada deixant palès la responsabilitat municipal ja que

com ajuntament hem de facilitar la implantació de noves empreses i propiciar que puguin establir contactes entre elles tant a dins com a fora del municipi

i per portar a terme aquesta xarxa i propiciar la implantació empresarial, Sánchez considera que el millor camí és

la creació de clústers estratègics i xarxes de networking que ho facilitin.

La trobada també ha comptat amb l’assistència de la delegada del rector de la UPC al Campus de Terrassa, Diana Cayuela, el president del Centre Tecnològic Leitat, Eusebi Cima; i el subdirector general de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d’Economia i Competitivitat, Luis Cueto.

La Xarxa Innpulso és el punt de trobada i informació per als 56 ajuntaments d’arreu de l’Estat que han obtingut la distinció “Ciutat de la Ciència i la innovació”.