PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

03
Mai
2021

El Ple debat l’atorgament de més de 400 mil euros al Rebost Solidari per donar resposta a necessitats d’alimentació

El Ple debat l’atorgament de més de 400 mil euros al Rebost Solidari per donar resposta a necessitats d’alimentació

El Ple municipal del mes de maig debatrà l’atorgament d’una subvenció directa de 404.000 euros al Rebost Solidari, així com l’aprovació del conveni que regula la coordinació entre aquesta entitat i l’Ajuntament de Sabadell.

La finalitat d’aquesta col·laboració és la distribució d’aliments a persones en situació de pobresa i/o exclusió social, derivades pels serveis socials municipals, a través de les entitats que integren el Rebost Solidari.

El conveni estableix que aquesta aportació de l’Ajuntament de Sabadell es destinarà a les despeses de gestió del manteniment i de la compra dels productes de primera necessitat i aliments que duu a terme el Rebost Solidari.

La mitjana de famílies derivades de serveis socials que fan ús del Rebost Solidari és d’entre 2.200 i 2.300 famílies, amb una mitjana de 7.144 persones ateses al llarg de l’any 2020, de les quals un 40,5% són menors de 18 anys.

El Rebost Solidari

L’Associació Rebost Solidari de Sabadell està formada per 25 entitats socials de la ciutat i rep aliments provinents del Banc d’Aliments (recaptes, excedents alimentaris de la Comunitat Europea, etc.) i altres fonts que les mateixes entitats aconsegueixen. Va ser creada l’any 2009 i l’any 2014 va ser declarada Entitat d’Utilitat Pública.

També et pot interessar...