PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Estiu 21

21
Maig
2024

L’espai web Viu l’Estiu recull l’oferta d’activitats impulsada per l’Ajuntament i entitats de la ciutat

L’espai web Viu l’Estiu recull l’oferta d’activitats impulsada per l’Ajuntament i entitats de la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa per quart any consecutiu el portal web Viu l’Estiu, on es poden consultar el conjunt d’activitats d’estiu des de diferents àmbits –lleure, esportiu, cultural– adreçades a infants, joves i persones adultes de la ciutat. D’aquesta manera, es posa a l’abast de les famílies tota l’oferta de propostes organitzades per l’Ajuntament i les entitats de la ciutat, alhora que es reconeix i promociona l’alt valor educatiu del lleure així com la tasca que en aquest sentit porta a terme el teixit associatiu.

L’espai Viu l’Estiu vol avançar en el concepte inclusiu de Ciutat Educadora i d’Educació 360 (Educació a temps complet). Amb aquest objectiu el portal agrupa, a través d’una finestreta única, dades de diferents agents, activitats i disciplines. Una eina amb la qual l’Ajuntament vol contribuir a democratitzar l’accés a les activitats d’estiu, fent-les arribar a tothom.

El portal recull actualment més d’un centenar d’activitats, però s’anirà posant al dia periòdicament incorporant la nova oferta que es vagi produint en les properes setmanes.

Pel que fa als casals d’estiu organitzats per les entitats de lleure de la ciutat, aquest any s’ofereixen més d’una trentena, amb 3.200 places. Aquestes activitats comptaran amb una subvenció municipal de 152.350 euros. Es tracta d’una aportació extraordinària per a l’organització d’aquestes activitats i també per a la participació en elles d’infants amb necessitats educatives especials.

Categories Cultura i esport, Operació Calor, Educació Tags activitats d'estiu, casals d'estiu 2024, Ciutat Educadora i d’Educació 360, Viu l'estiu