PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

PARC AGRARI

05
Juny
2019

L’Ajuntament crea un distintiu per identificar els punts on es venen aliments produïts al rodal

Es tracta d’un faldó per a les parades del mercat i d’un adhesiu per a les botigues, que ajuden a identificar els punts de venda d’aquests productes de km0

L’Ajuntament crea un distintiu per identificar els punts on es venen aliments produïts al rodal

L’Ajuntament de Sabadell crea un distintiu per identificar les parades i els establiments de la ciutat que comercialitzen aliments produïts al Parc Agrari i al rodal. L’objectiu és que els compradors puguin identificar clarament els punts de venda on es poden adreçar per trobar aquest tipus de producte.

Es tracta, d’una banda, d’un domàs o faldó de lona plastificada per posar davant de les parades dels productors que venen als mercats municipals. I, d’altra banda, d’un adhesiu amb el mateix missatge que es distribuirà a totes les botigues que tenen a disposició del públic algun d’aquests productes.

Amb aquesta mesura, l’administració municipal pretén potenciar la comercialització de productes locals en circuits de venda de proximitat. Aquest objectiu es desprèn d’una de les línies d’actuació establertes al Pla director per a la gestió i desenvolupament del Parc Agrari de Sabadell, aprovat per unanimitat al Ple municipal de 30 de novembre de 2005.

Així, l’Ajuntament treballa per promoure un model agrícola i ramader econòmicament viable i ambientalment sostenible i per comercialitzar els productes agroalimentaris locals. Un pas més cap a la sobirania alimentària i amb l’objectiu d’entendre el terme de Sabadell –nucli urbà i rodal– com un tot.

Categories Sabadell 2030, Medi ambient, Parc Agrari, Transició Ecològica Tags parc agrari, productes de proximitat, rodal, sostenibilitat