PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

16
abril
2019

Nova actuació per afavorir la mobilitat segura a l’entorn de l’Escola Calvet d’Estrella

Les darreres setmanes també s’han impulsat altres mesures a l’entorn de l’Escola Tarrés

Nova actuació per afavorir la mobilitat segura a l’entorn de l’Escola Calvet d’Estrella

L’Ajuntament ha impulsat una nova acció per afavorir una mobilitat més segura a l’entorn de l’Escola Calvet d’Estrella, al barri de Ca n’Oriac. Per això, ha començat a aplicar restriccions al trànsit rodat al carrer del Puigmal, coincidint amb les hores d’entrada i sortida al centre educatiu. La mesura, que tindrà continuïtat després de Setmana Santa, s’aplica al tram de via situat entre els carrers de Peguera i del Mont Blanc, respon a la preocupació expressada per la comunitat educativa del centre i vol vetllar per la seguretat dels infants i famílies que diàriament es desplacen a l’escola.

La restricció al pas de vehicles en determinats trams horaris es suma a altres accions que s’havien pres anteriorment a l’entorn del centre educatiu, com ara la instal·lació de pilons per evitar l’aparcament indegut de cotxes a la vorera.

Juntament amb aquesta actuació al Calvet d’Estrella, les darreres setmanes també s’han adoptat altres mesures per la mobilitat segura als entorns de l’Escola Tarrés, ubicada a la Creu Alta. En aquest cas, s’han instal·lat pilons per ampliar l'espai de vorera sobre la calçada, facilitant així la mobilitat de famílies i alumnes i reforçant-ho amb la instal·lació d'una barana a la porta del col·legi. Així mateix els propers dies es repintaran els 4 passos de vianants de les cantonades més properes per reforçar la senyalització i la crida a la precaució dels conductors al volant.