PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

14
Setembre
2016

Sabadell celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura del 16 al 22 de setembre

Del divendres 16 al dijous 22 de setembre

Del divendres 16 al dijous 22 de setembre, tindrà lloc a Sabadell la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que té per objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

El 16 de setembre, a les 10 del matí, al passeig de la Plaça Major, es presentaran els dos autobusos nous de què disposarà a partir d’ara la xarxa urbana de Sabadell. Es tracta de dos vehicles que presenten millores en la reducció d’emissions de gasos i que compleixen la normativa Euro VI. Els dos autobusos estaran exposats al Passeig el divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20.30 h, perquè la ciutadania els pugui visitar. El mateix dia 16, part de l’aparcament del Vapor Turull acollirà diferents activitats relacionades amb el Park(ing) Day.

El dia 19, a les 18.30 h, al Centre Cívic de Gràcia, Marcel Estadella, de l’ARCA, pronunciarà la conferència “Enllaços, un repàs de la història conjunta de tren i autobús a Sabadell”. El dia 20, a les 9.30 h, tindrà lloc una caminada saludable amb sortida del CAP de Can Rull. A més, durant tot el dia 20 tindrà lloc la sisena cursa de transports regió metropolitana de Barcelona.

El dimecres 21, durant tot el matí, els alumnes de l’Escola Ribatallada faran activitats sostenibles al carrer, dirigides per monitores. I el dijous 22, Dia Internacional Sense Cotxes, el Complex Alexandra acollirà una xerrada sobre mobilitat a les 11 h.

Categories Mobilitat, Mobilitat i transport Tags mobilitat sostenible i segura, setmana de la mobilitat