PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
abril
2024

El Ple sotmetrà a aprovació definitiva el rescat del pàrquing de Dr. Robert com a pas previ per fer possible el pàrquing del Passeig

El Ple sotmetrà a aprovació definitiva el rescat del pàrquing de Dr. Robert com a pas previ per fer possible el pàrquing del Passeig

El proper dilluns, el Ple Municipal del mes d’abril sotmetrà a aprovació la resolució anticipada de la concessió de l’aparcament de la plaça del Dr. Robert, un pas previ imprescindible per fer possible el nou pàrquing del Passeig. L'Ajuntament ha desestimat les al·legacions presentades per l'empresa concessionària sobre el valor de la indemnització.  

Un cop el Ple aprovi la resolució del contracte, l’Ajuntament demanarà a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat el seu informe preceptiu sobre la discrepància entre l’administració municipal i la concessionària.

Quan la Comissió resolgui, es podrà tornar a treure a concurs la concessió del nou aparcament del Passeig, que sortirà de la unió del pàrquing de Dr. Robert i el que es va construir sota del Passeig i que l’Ajuntament va recuperar al 2019. En paral·lel, l’Ajuntament està avançant en la redacció de l’avantprojecte perquè un cop la comissió jurídica assessora resolgui, es pugui tirar endavant el nou concurs.

Categories Ajuntament, Urbanisme i Habitatge Tags aparcament de la plaça Doctor Robert, Ple municipal