PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Novembre
2020

L’Ajuntament preveu aportar 10.000 euros a Sabadell ADF per a la compra d’un camió destinat a l’extinció d’incendis

També es proposa atorgar 10.000 euros més a l’entitat per les despeses generades en les tasques de lluita i de prevenció de focs

L’Ajuntament preveu aportar 10.000 euros a Sabadell ADF per a la compra d’un camió destinat a l’extinció d’incendis

L’Ajuntament de Sabadell preveu col·laborar amb l’Agrupació de Defensa Forestal “Sabadell ADF” perquè es pugui adquirir un camió que es destinaria a l’extinció d’incendis forestals. El vehicle donaria suport en les rutes de vigilància i prevenció de focs  i de primera actuació al Rodal de Sabadell. El Ple de desembre sotmetrà demà a aprovació l’aportació directa de 10.000€ a l’entitat per tal d’adquirir el camió.

D’altra banda, el plenari  també portarà  a aprovació l’atorgament de 10.000 euros més a l’ADF destinats a cobrir les despeses generades en la seva tasca de prevenció i lluita contra els incendis.

L’Agrupació de Defensa Forestal és una associació sense ànim de lucre, fundada el 1995, que duu a terme la seva activitat en el terme municipal de Sabadell, en el marc del que preveu la Llei d’ordenació forestal de Catalunya i de l’Ordre de regulació de les Agrupacions de Defensa Forestal.

L’entitat té l’objectiu principal de prevenir i lluitar contra els incendis forestals, per mitjà, entre altres, de programes de vigilància i prevenció, campanyes de divulgació i sensibilització i suport a l’extinció de focs.

Categories Ajuntament Tags ple municipal