PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Febrer
2022

Sabadell recuperarà prop de 3 milions d’euros invertides en el soterrament dels FGC als barris de Gràcia i Can Feu

L’Ajuntament va avançar els costos de les obres de la plaça d’Espanya i el passeig de la Plaça Major

Sabadell recuperarà prop de 3 milions d’euros invertides en el soterrament dels FGC als barris de Gràcia i Can Feu

El ple del mes de febrer debatrà l’acceptació de 2.907.099 euros de la Generalitat de Catalunya en concepte de les despeses assumides per l’Ajuntament per poder dur a terme part de les obres del projecte de perllongament de la línia de FGC cap al nord de la ciutat.

Aquests costos estaven previstos en el projecte de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sabadell, a càrrec de la Generalitat de Catalunya, però l’Ajuntament va avançar els costos, atès l’interès públic d’aquestes actuacions.

Antecedents

L’any 2012 l’Ajuntament de Sabadell va signar un conveni de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya pel qual es contemplava el soterrament del tram de la via de FGC que va entre Can Feu i l’estació de Can Feu Gràcia que inicialment no estava previst en el projecte de perllongament de la línia de FGC cap al nord de la ciutat.

Aquest conveni contemplava, entre d’altres, l’execució de les obres del soterrament d’aquest tram de ferrocarril i la nova estació soterrada a càrrec de la Generalitat i l’anticipació per part de l’Ajuntament de les obres d’urbanització del Passeig de la Plaça major i de la Plaça d’Espanya afectats per les obres del perllongament dels FGC.