PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
CREENCES I CONVICCIONS
19
Octubre
2016

Més de 40 joves d’arreu l’estat participen a Sabadell a la primera Trobada de Joves Antirumors

L’objectiu és treballar contra les falses creences i els rumors sobre i els rumors sobre les persones immigrants

Els propers dies 21, 22 i 23 d’octubre, prop d’una quarantena de joves d’entre 15 i 18 anys es reuniran a l’Alberg del Molí de Sant Oleguer per participar a la primera Trobada de Joves Antirumors d’Espanya. La trobada, impulsada per las àrees responsables d’immigració, convivència i interculturalitat de les ciutats de Barcelona, Sabadell, Cabildo de Tenerife, Bilbao i Getxo, té l’objectiu d’enfortir l’acció juvenil d’àmbit municipal per lluitar per una convivència lliure de falses creences, ja que dificulten la cohesió social, la integració i l’enriquiment de les societats diverses.

Al llarg del cap de setmana els participants reflexionaran, compartiran experiències i exploraran les diferents oportunitats que ofereix la participació juvenil per millorar la convivència i eradicar els rumors i prejudicis. Divendres serà la primera presa de contacte i la presentació del projecte als diferents participants.

Dissabte 22 està previst que els participants facin diferents sessions de treball dinamitzades per La Xixa Teatre. A la tarda participaran de forma activa en el Mescla't, l’espai clau de promoció de la solidaritat, la convivència i la cooperació. Diumenge serà el torn per dissenyar i proposar accions concretes per portar de tornada als municipis d'origen.

L’equip organitzador d'aquesta Trobada ha pogut ampliar les places gràcies al suport financer d’Intercultural Cities, i així facilitar que altres municipis i Xarxes Antirumor d’Espanya participin en aquesta primera edició de la Cimera. De fet, la Trobada té vocació de continuïtat ja que, d'una banda, el personal responsable de l’organització assumeix el compromís de fer un seguiment de les propostes que s'extreguin d'aquest esdeveniment i, d’una altra, aportar tots els suports necessaris per a la seva implementació i adaptació a les diferents realitats locals.

Més informació