PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

29
Desembre
2021

Alumnat de 4rt de primària participa en la campanya “Parla’m de pau”

Es tracta d’una iniciativa conjunta d’entitats de cooperació de la ciutat i l’Ajuntament de Sabadell

Alumnat de 4rt de primària participa en la campanya “Parla’m de pau”

La Comissió d’Educació per la Ciutadania Global, un grup de treball creat dins el Consell Municipal de Cooperació, presenta la campanya “Parla’m de Pau”, una proposta treballada conjuntament amb l’Escola Pia de Sabadell per conscienciar i reflexionar amb els infants sobre el concepte de pau i sobre quines actituds provoquen violència i quines fomenten la pau.

Aquest passat novembre el grup de 4t de primària de l’Escola Pia ha participat en el taller Parla’m de Pau, dinamitzat per entitats de cooperació de la ciutat que han treballat plegades, juntament amb l’equip tècnic municipal, per elaborar aquesta campanya en motiu de les dates nadalenques i també de cara al proper Dia Internacional per la Pau i la No Violència (31 de gener).

En aquest taller s’ha treballat de manera dinàmica i participativa amb l’alumnat per descobrir què és la pau per cada nen i nena i quins són els seus desitjos de pau per a les seves famílies i per al món. L’objectiu és fomentar la cultura de pau entre els infants i aprofundir sobre què podem fer nosaltres per fomentar la pau, no només al món, sinó a l’escola, al carrer, a casa... al nostre entorn més proper.

A partir d’aquest treball s’han produït diferents vídeos que es presenten a xarxes socials i a la web de l’Ajuntament de Sabadell durant aquests dies i també a finals de gener, en motiu del Dia Mundial per la Pau i la No Violència.

Aquesta iniciativa és la segona que es treballa en xarxa i de manera participativa entre diferents entitats de cooperació i l’Ajuntament, i la primera creada per la Comissió que es duu a terme en un centre educatiu.

La campanya “Parla’m de Pau” compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Categories Cooperació, Educació, Drets Civils i Gènere Tags cooperació, drets civils, educació, Parla'm de Pau