PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS I GÈNERE

 

18
Novembre
2019

Arriba la III edició de la Jove Zombie Sbd

Arriba la III edició de la Jove Zombie Sbd

El proper divendres 22 de novembre de 17 a 19.30 h es portarà a terme la III edició de la gimcana Jove Zombie Sbd al centre de Sabadell. Aquesta és una de les activitats conjuntes que es porten a terme des de la Xarxa d’Espais joves de la ciutat.

L’activitat tindrà com a epicentre la Plaça del Doctor Robert així com els carrers propers. A més, comptarà també amb la presència de la unitat mòbil del servei de Joventut per tal de donar a conèixer tant els espais joves, com els recursos i serveis que s’ofereixen des de l’Oficina Jove Sabadell. Per tal de que tots i totes les participants s’enduguin un record d’aquesta activitat, podran immortalitzar-se en un “Fotomaton”, ubicat a la mateixa plaça

Un any més, es comptarà amb el suport i la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Ribot i Serra: per un cantó,  els i les alumnes de 1r del CFGS d’Animació Sociocultural assumiran la tasca de gestors/es i dinamitzadors/es de l’activitat (realitzant el disseny de les proves i materials necessaris, elaborant vídeos de difusió, etc. i dinamitzant la mateixa el dia del seu desenvolupament). Per l’altre, l’alumnat de 2n de CFGM d’Estètica i bellesa, que elaboraran els maquillatges de zombie de tots els col·laboradors.

Els i les zombies participants podran acabar la festa amb un berenar.

L’activitat arriba a la tercera edició consolidada dins la programació anual de propostes de la xarxa, ja que té molt bona rebuda per part dels i les joves. La darrera edició va comptar amb una total de 80 participants. Enguany ja hi ha al voltant de 200 inscripcions formalitzades.