PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

11
abril
2024

El film “Mi holocausto” es projecta aquest diumenge dins el VII Cicle de Cinema sobre la Deportació als Camps Nazis

El film “Mi holocausto” es projecta aquest diumenge dins el VII Cicle de Cinema sobre la Deportació als Camps Nazis

Aquest diumenge, 14 d’abril, tindrà lloc la quarta i última projecció del VII Cicle de Cinema sobre la Deportació als Camps Nazis, amb el film “Mi holocausto”, de David Navarro (2023).

El film recull la història de la Philomena Franz, dona gitana supervivent de l’holocaust nazi, que recorda la seva vida abans del règim nacionalsocialista, el seu pas per diversos camps de concentració (especialment Auschwitz), la seva valent fugida i la vida com a supervivent, sempre des de la lluita pel reconeixement del genocidi del poble romaní.

La pel·lícula es podrà veure a l’Auditori Pere Quart (c. Lacy, 11) diumenge a les 18.30h i, com la resta de sessions, es presentarà amb un format de cine-fòrum, amb la participació de David Navarro, director del film; Virginia Maza, guionista i traductora de les memòries de Philomena Franz; Ricard Valentí, de l’associació de Joves Gitanos de Gràcia i Joan Manel Calvo, president d’Amical de Mauthausen.

Categories Memòria democràtica, Drets Civils i Gènere Tags Auditori Pere Quart, Mi holocausto, VII Cicle de Cinema sobre la Deportació als Camps Nazis