PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
IGUALTAT i LGBTI+

 

29
abril
2024

L’Ajuntament organitza sessions de teatre fòrum sobre l’atenció i cures a la família

Aquestes activitats van principalment adreçades a homes i gent gran

L’Ajuntament organitza sessions de teatre fòrum sobre l’atenció i cures a la família

Els complexos de Gent Gran i el Mercat de Sant Joan acullen un total de 4 funcions de teatre fòrum amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar sobre la corresponsabilitat i atenció en cures al col·lectiu d’homes, en especial persones grans. Aquestes activitats es fan el marc del pla Corresponsables.

A l’espectacle, amb artistes del col·lectiu de gent gran, es representaran algunes escenes de la vida rutinària en els rols dels avis i àvies respecte a l’atenció i cura dels familiars més propers.

Es tracta d’una activitat oberta a tots els públics.

Els dies i horaris seran els següents:

  • Mercat de Sant Joan, el dia 2 de maig a les 18h
  • Complex de la Gent Gran Alexandra, 9 de maig a les 17h
  • Complex de la Gent Gran Parc Central, 16 de maig a les 17h
  • Complex de la Gent Gran Sant Oleguer, 23 de maig a les 17h

Corresponsables

El pla Corresponsables és una iniciativa del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d’Igualtat i Feminismes, per a la igualtat efectiva de dones i homes. L’objectiu és fomentar la corresponsabilitat i afavorir la conciliació de les famílies amb menors de 16 anys, crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal. En el marc del pla Corresponsables es duen a terme a la ciutat diverses iniciatives amb les quals es dona un suport perquè les famílies puguin mantenir les seves responsabilitats familiars i/o laborals. Amb les funcions de teatre fòrum que comencen aquesta setmana, s’arriba a la gent gran.

 

Categories Cultura i esport, Activitats culturals, Gènere, feminismes, LGBTI, Gent gran Tags complex gent gran, Conscienciació, Mercat de Sant Joan, Pla corresponsables, Sensibilització, teatre