PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
FEMINISMES i LGTBI

 

Corresponsables

El pla Corresponsables és una iniciativa del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d’Igualtat i Feminismes, per a la igualtat efectiva de dones i homes.  L’objectiu és fomentar la corresponsabilitat i afavorir la conciliació de les famílies amb menors de 14 anys, crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal. En el marc del pla Corresponsables es duen a terme a la ciutat diverses iniciatives:

ESPAI DE CANGUR PER FESTA MAJOR

botoCangurFMDurant els dies 3, 4 i 5 de setembre, en el marc de la programació de Festa Major de Sabadell, l’Ajuntament ofereix servei de cangur gratuït a:
• Edifici de Salut i Acció Social (Plaça del Gas, 2)
• Gimnàs Municipal (Plaça Frederic Mompou)
Horaris: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Requisits:
- Els infants han de tenir entre 3 i 12 anys
- Es pot portar aigua en una bossa marcada amb el nom de l’infant. A dins, s’hi pot portar també material higiènic (mocadors, tovalloletes, etc.).
- El temps màxim d’ús del servei de cangur és de 3 hores cada dia.

*Per garantir la plaça i facilitar l’organització del servei, s’aconsella reservar plaça abans del dilluns 29 d’agost. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si queden places disponibles, es podrà fer ús del servei adreçant-se directament a l’espai.

 

AGOST A LES ESCOLES BRESSOL

Una proposta per a les famílies amb infants nascuts al 2019 i que necessiten d’un suport per a la conciliació durant el mes d’agost. Es tracta d’un servei gratuït, en horari de 9 a 12 hores, i que es durà a terme per primera vegada a dos espais, un al nord i un altre al sud de Sabadell, concretament al CEIF Can Llong i l’EB La Romànica.

Així, a les instal·lacions de les escoles bressol, amb espais exteriors, els infants podran participar en activitats lúdiques i descansar, alhora que es dona un suport perquè les famílies puguin mantenir les seves responsabilitats familiars i/o laborals durant el mes d’agost, sense cap cost afegit.

ACTUALMENT NOMÉS QUEDEN PLACES DISPONIBLES PER LA SEGONA QUINZENA D'AGOST (del 16 al 26 d'agost)

bannersBressol2

 

muntatge Corresponsables