PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

31
Maig
2018

Nova edició de la Festa Intercultural de Can Puiggener

La celebració s’organitza en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, amb la implicació d’institucions, centres educatius i entitats

Nova edició de la Festa Intercultural de Can Puiggener

La Festa Intercultural de Can Puiggener celebra aquesta setmana la tretzena edició. Impulsada en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la zona, la celebració és un dels projectes més emblemàtics del Pla i compta amb la implicació de nombroses institucions, organismes i entitats, entre les quals l’Ajuntament de Sabadell i la Generalitat de Catalunya, centres i entitats de l’àmbit educatiu, associacions culturals, socials i esportives. La celebració ha programat el gruix de les activitats entre el divendres 1 i el dissabte 2 de juny, tot i que des dilluns passat s’està portant a terme un torneig de futbol sala en el marc de la Festa Intercultural i també de la Festa de l’Esport.

Amb la Festa Intercultural de Can Puiggener s’implica tot l’entorn dels centres educatius del barri i també altres entitats que treballen conjuntament per impulsar i organitzar propostes que afavoreixen la cohesió i la convivència.

L’activitat del divendres i dissabte es concentrarà al Centre Cívic de Can Puiggener i a la plaça del Primer de Maig. Divendres, el programa començarà a les 15.45 h i inclourà actuacions de música, coral, dansa i teatre, entre altres propostes, que comptaran amb la participació de les escoles Joan Maragall i Alcalde Marcet, l’Escola Bressol Municipal de Can Puiggener, Selat Alwasl, l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària, la Biblioteca de Can Puiggener, Anarouz n’Africa i el cantant Cortés.

També durant la tarda de divendres s’inaugurarà al Centre Cívic l’exposició “40 anys de l’Escola d’Adults de Can Puiggener”, que es podrà visitar fins al 15 de juny. Així mateix, s’han programat a la plaça tallers familiars organitzats per l’Ajuntament i el Secretariado Gitano, entitat que al final de les activitats també portarà a terme un sorteig.

Dissabte a la tarda, a partir de les 16.30 h, hi haurà activitats infantils a càrrec de l’Esplai La Baldufa i actuacions del Club de Jubilats i Pensionistes de Can Puiggener.