PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Manifest diada 11 de setembre 2017

Com cada 11 de setembre ens apleguem per commemorar i recordar la gesta dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona en defensa contra l’embat bèl·lic de Felip V contra Catalunya i que acabaria amb l’aniquilació de les institucions catalanes i la prohibició de la llengua catalana amb el decret de Nova Planta. No obstant això, la nostra convicció i la voluntat de ser dels catalans i catalanes ha arribat fins als nostres dies, i no és altra que construir un camí plegats, respectant els drets dels ciutadans i basat en la democràcia.

Avui ens trobem aquí per recordar i retre homenatge a totes les persones que van defensar les llibertats d’un poble i les institucions d’un país, Catalunya. I és per això que som aquí avui, perquè, com deia Salvador Allende, “la historia es nuestra y la escriben los pueblos”.

La societat catalana no ha deixat de mantenir la seva actitud positiva, cívica i compromesa per buscar un millor futur polític i social. Una actitud democràtica i que sempre s’ha volgut expressar a través dels canals i instruments que posa a disposició el sistema democràtic, donant la veu a la ciutadania.

Aquest 11 de setembre ens trobem aquí, al parc de Catalunya, a l’Eix de Francesc Macià. Un espai obert, una àgora de la ciutat, un espai d’encontre de cultures, un espai fet i construït per la ciutadania de Sabadell...En definitiva, un espai del poble. I avui a totes ens toca perseverar una mica més encara en la voluntat d’ésser i assumir la veu d’un poble, com deia Vicent Andrés Estellés.

Des del municipalisme, des de Sabadell i al costat dels governs locals de Catalunya, hem de dir ben alt i clar que els entrebancs no ens faran desistir en la voluntat de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Sempre hem defensat els seus drets i aspiracions. I reclamem, un cop més, el nostre dret a decidir i a expressar-nos lliurement.

Visca Sabadell! Visca Catalunya!