PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
NOTÍCIES
23Gener

L’Estruch inicia la temporada amb dos espectacles de circ

Es tracta d’Udul, de Los Galindos, i Carena, de La Corcoles, que es podran veure gratuïtament el divendres 27 al recinte de Ca l’Estruch

L’Estruch inicia la temporada amb dos espectacles de circ

El proper divendres 27 de gener, L’Estruch acollirà dos espectacles de circ gratuïts i per a tots els públics. Udul, de Los Galindos, es podrà veure a les 9 del vespre a la Iurta –la carpa que la companyia té instal·lada al pati de Ca l’Estruch–. El muntatge es troba en procés de creació i la companyia fa una residència creativa a L’Estruch, des del 16 de gener i fins al 12 de febrer. Després d’Udul, el públic tindrà l’oportunitat de gaudir de Carena, una producció de la companyia La Corcoles representada per la funambulista Mariona Moya, aquesta vegada dins la Vela de l’Estruch.

Temes: Cultura, oci i esport, l'Estruch

20Gener

La plaça d’Espanya es configurarà com un petit jardí dins la ciutat

La remodelació de la segona fase de la plaça costarà més d’1 milió d’euros i significarà la finalització de les obres

La plaça d’Espanya es configurarà com un petit jardí dins la ciutat

Les obres de remodelació de la segona fase de la plaça d’Espanya començaran durant el mes de maig i té una superfície d’actuació de 9.458 m2 d’actuació per un import de contracte, d’1.193.178,13€. Amb aquesta nova intervenció s’acabarien les obres en aquest espai. Aquestes dades s’han donat a conèixer en el transcurs de la presentació del projecte de la nova plaça a càrrec de Maties Serracant, tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, i de Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic.

Temes: Urbanisme, Urbanisme i Habitatge

20Gener

Més de 700 persones participaran a la segona Llanera Trail, Marató i mitja marató de muntanya de Sabadell

La cursa provocarà canvis en el trànsit de vehicles i el transport públic

Més de 700 persones participaran a la segona Llanera Trail, Marató i mitja marató de muntanya de Sabadell

Més de 700 atletes participaran a la segona edició de la Marató i Mitja Marató de muntanya La Llanera Trail, que organitza aquest diumenge 22 la Unió Excursionista de Sabadell (UES) (UES) , conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell. El desenvolupament de la cursa afectarà el trànsit de vehicles i el transport públic.

Temes: Cultura, oci i esport, Esports

20Gener

Xerrada informativa sobre les clàusules abusives de les entitats financeres, el dilluns 23, al Casal Pere Quart

Tindrà lloc el proper dilluns 23 de gener, a les 7 de la tarda, al Casal Pere Quart

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Sabadell, amb el suport de l’àrea de Consum de la Diputació de Barcelona, ha organitzat una sessió informativa sobre les clàusules abusives imposades per les entitats financeres, que tindrà lloc el proper dilluns 23 de gener, a les 7 de la tarda, al Casal Pere Quart. L’acte està adreçat al públic en general i en especial a les persones afectades directament.

Temes: Activitat econòmica i hisenda

20Gener

El Museu d’Art organitza una taula rodona en el marc de l’exposició sobre Joaquim Montserrat

S’hi parlarà de la pintura d’acció

El dimarts 24 de gener, a les 7 de la tarda, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) acollirà una taula rodona al voltant de l’artista local Joaquim Montserrat com a pintor d’acció. L’activitat, que comptarà amb la presència del pintor, s’emmarca dins de les activitats complementàries de l’exposició “Joaquim Montserrat 1950-2016. L’emoció del gest”, que es pot veure fins al 29 de gener al MAS mateix.

Temes: Cultura, oci i esport, Museus Municipals

<<  146 147 148 149 150 [151152 153 154 155  >>