PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Març
2016

Sabadell posa en marxa el Banc d’Energia, per contribuir a l’estalvi energètic amb finalitats redistributives

Aquest projecte de solidaritat energètica de proximitat és pioner a l’Estat espanyol

Sabadell posa en marxa el Banc d’Energia, per contribuir a l’estalvi energètic amb finalitats redistributives

 

Avui es porta al Ple municipal l’aprovació del conveni entre l’Ajuntament i l'Associació Banc d'Energia per posar en marxa a la ciutat un banc d’energia local, un projecte de solidaritat energètica de proximitat, pioner a l’Estat espanyol.

Categories: Ajuntament

31
Març
2016

L’AEE Les Termes organitza el proper dissabte la 9a Trobada Esportiva

L’activitat es desenvolupa en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la zona sud i incideix en la importància de l’activitat física i l’alimentació saludable com a elements clau en l’educació dels infants i joves

L’AEE Les Termes organitza el proper dissabte la 9a Trobada Esportiva

 

El proper dissabte, 2 d’abril, al matí, l’Associació Esportiva Escolar (AEE) Les Termes organitza una nova edició, la número 9, de la Trobada Esportiva. La jornada, que es desenvolupa en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la zona sud, és oberta a tothom i tindrà lloc a les instal·lacions de l’Institut Les Termes. Els seus objectius són fomentar l’activitat física i l’alimentació saludable, obrir l’institut al barri i crear, en definitiva, un marc de convivència i participació, comptant amb la implicació de tothom. La Jornada Esportiva coincideix, així mateix, amb la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que enguany es presenta sota l’eslògan: “Infant actiu = Adult saludable”.

Categories: Cultura i esport

30
Març
2016

El Govern de Sabadell condemna l’atemptat de Lahore

L’alcalde, Juli Fernàndez, ha traslladat el seu condol a la comunitat pakistanesa resident a Sabadell

L’alcalde de Sabadell Juli Fernàndez, ha traslladat  a la comunitat pakistanesa resident a Sabadell el seu condol  pel terrible atemptat sofert a la ciutat de Lahore (Pakistan), el passat diumenge, així com un missatge de condemna a la violència i de solidaritat amb les víctimes.

Categories: Govern, Ajuntament

30
Març
2016

Encara queden places disponibles de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, manté oberta la sol·licitud de 12 cursos de Formació Ocupacional aprovats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) pendents encara d’inici abans de finalitzar l’any. Aquesta oferta formativa totalment subvencionada està adreçada prioritàriament a persones en atur i permet l’obtenció d’una titulació oficial.

 

Categories: Ajuntament, Formació Ocupacional, Economia i treball

29
Març
2016

El Vapor Llonch ofereix un nou servei de recerca de feina per a joves

L’Espai de Recerca de Feina de Garantia Juvenil s’estrena enguany per orientar a menors de 30 anys en atur

 

L’Ajuntament de Sabadell en col·laboració amb el SOC estrena un nou servei per a joves demandants de feina que vulguin incorporar-se al mercat de treball. Es tracta de l’Espai de Recerca de Feina de Garantia Juvenil i està situat al Vapor Llonch. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil i està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Categories: Ajuntament, Educació

<<  552 553 554 555 556 [557558 559 560 561  >>