PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
ARTICLES D'OPINIÓ
23
Maig
2017

Un nou instrument per defensar el dret a l’habitatge digne

Glòria Rubio, regidora d'Habitatge

Un nou instrument per defensar el dret a l’habitatge digne

La política urbanística de l’Estat espanyol dels últims seixanta anys ha promogut l’accés a l’habitatge en règim de propietat privada, de manera que s’ha afavorit el creixement del mercat immobiliari i financer. L’habitatge s’ha convertit en un bé d’inversió i d’especulació en favor del capital, en comptes de ser un bé d’ús vinculat a les necessitats de les persones, cosa que ha causat la despossessió i la precarietat de les classes populars.

Categories: Habitatge

03
Maig
2017

El Centre, comerç i promoció de la ciutat

Marisol Martínez, Tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Participació i regidora de Comerç i Turisme

El Centre, comerç i promoció de la ciutat

3 de maig de 2017

Ciutat, comunitat i comerç són tres elements que cal abordar des d’una perspectiva integral. El Govern de la ciutat fem una aposta clara per un comerç de qualitat, adaptat a les necessitats, pròxim al ciutadà, competitiu, generador de llocs de treball i riquesa, un comerç vertebrador de la ciutat i del territori, un comerç integrador i que cohesioni la societat, que faci “barri”, un comerç innovador, modern i sostenible i també un comerç amb vocació internacional i que respongui a les demandes del turisme. Amb aquesta perspectiva treballem per la reactivació de tots els eixos comercials de a ciutat.

Categories: Comerç

01
Febrer
2017

Marca Sabadell, construint un nou relat d’il·lusió a la nostra ciutat

Marisol Martínez, Tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Participació

Marca Sabadell, construint un nou relat d’il·lusió a la nostra ciutat
"Si assumeixes que no hi ha esperança, aleshores garanteixes que no hi ha esperança. Si assumeixes que hi ha un instint cap a la llibertat, aleshores existeixen oportunitats de canviar les coses. Aquesta és la teva alternativa". 
Noam Chomsky

Al capdavall som bàrbars? Què és Sabadell? Com la definim? Com ens sentim identificats els sabadellencs i sabadellenques amb la nostra ciutat? Què ens hi uneix a nivell emocional, cultural o col·lectiu?

Categories: Ciutat

31
Octubre
2016

"Ens calen més polítiques actives en Salut Mental"

Ramon Vidal, regidor de Salut

31 d'octubre de 2016

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la Salut és “un estat de complet benestar físic, mental i social, i no només l’absència d’afeccions o malalties”. Aquesta definició, que no ha variat des de 1948, ja inclou la importància del benestar psicològic i emocional d’una persona a l’hora de copsar què és la Salut en totes les seves dimensions.

Categories: Salut

14
Setembre
2016

Quan la participació deixa de ser excepcional

Míriam Ferràndiz, regidora de Participació

Quan la participació deixa de ser excepcional

14 de setembre de 2016

Conscients que tenim camí per recórrer, que ens caldrà aprendre moltes coses i que l'aprenentatge serà mutu, també estem convençudes que això ja ha començat; que estem fent coses innovadores. Innovadores no vol dir que siguin noves, perquè que ciutadanes i ciutadans de Sabadell o entitats, col·lectius i associacions tinguin idees i projectes no és una novetat. El que és nou, i el que és transformador, és que aquestes propostes es puguin fer realitat i siguin escoltades i assumides per l'Ajuntament.

Categories: Participació

<<  1 2 3 [45 6 7  >>