PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Actuacions en curs

Realitat virtual a Sabadell

Ja s’estan acabant les obres del camí escolar C.E. Serra, en el districte VI, al carrer Pérez Moya entre Saboneria i Santiago Rusiñol. Tot just manca col·locar els elements de mobiliari urbà, els arbres i els treballs elèctrics.

Si voleu veure com quedarà mitjançant la realitat virtual, ho podeu fer gràcies a una app innovadora en període de proves que ha creat conjuntament acadèmics de dues universitats italianes (Politecnico di Milano i de la Università degli Studi di Milano) amb l’empresa francesa Artefacto. Es tracta  d’un projecte sostingut amb fons europeus. L’aplicació és interactiva i recull les opinions ciutadanes.

L’escola CE Serra té previst fer avui mateix una activitat tecnològica docent relacionada amb aquesta aplicació.

Si voleu provar-la també us deixem el link.

Link per a baixar l’aplicació, cal donar permisos al dispositiu mòbil (Android i IOS)

https://apps.artefacto.fr/20/CitySense

 INSTRUCCIONS D’ÚS

L’APP

Citysense és una aplicació mòbil que té com a objectiu implicar activament els ciutadans en els processos de transformació urbana. Gràcies a l’ús d’eines de Citysense, teniu l’oportunitat d’expressar les vostres opinions i percepcions sobre la ciutat tal com és avui i com serà demà, experimentant futurs canvis urbans mitjançant simulacions de realitat augmentada i virtual.

Per a que s’instal·li la app, cal mitjançant el botó de configuració, donar permís al mòbil per instal·lar la app.

EXPLORAR EL CARRER: VR I AR

Podreu explorar de dues maneres el nou projecte que transformarà el carrer Pérez Moya. Quedar-se a casa i visitar-la amb realitat virtual, o anar al lloc i mirar en realitat augmentada els futurs elements urbans. L’aplicació us farà algunes preguntes tant sobre el barri en general com sobre punts de vista específics de la zona. Quan vegeu alguna perspectiva rellevant, feu una foto i responeu a les preguntes.

Si esteu en realitat augmentada, podeu moure’s lliurement per l’entorn, però tingueu en compte per on camineu.

AR4CUP 02 Copy

AR4CUP juntes red Copy 

                

També et pot interessar...