PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Dilluns 19 de desembre de 2022 a les 09:00h
Ubicació: Edifici Consistorial

Dilluns 19 de desembre de 2022 a les 09:30h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Assistents: Personal de Gabinet de l'Alcaldia

Dilluns 19 de desembre de 2022 a les 09:30h
Ubicació: Telemàtica

Assistents: La coordinadora de l'Àrea de Feminisme, Benestar Animal i Participació, la cap del Servei de Feminismes, el cap del Servei de Democràcia Deliberativa i Intervenció Comunitària, les caps de programes, secretàries i tècniques de comunicació

En el vídeo següent expliquem totes les fases del circuit d’acollida a Sabadell. Vine a les sessions d'acollida i te n'informarem amb més detall!

També pots demanar més informació al Programa d'Acollida, trucant al 93 745 19 53 o escrivint a programaacollida@ajsabadell.cat.

 *Aquest vídeo s'ha elaborat amb motiu de l'acte institucional del Dia Internacional de les Persones Migrades, que va tenir lloc el 14 de desembre de 2022 al Teatre Principal. Més informació de l'acte.

Dilluns 19 de desembre de 2022 a les 10:00h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Assistents: Personal tècnic municipal

Dilluns 19 de desembre de 2022 a les 10:00h
Ubicació: telemàtica/presencial

Assistents: Cap de Servei de Cicles de Vida

El dia 22 de desembre per obres de connexió de clavegueram, el carrer de les Tres Creus, entre el carrer de Sant Llorenç i el carrer de la Concepció, estarà tallat al trànsit en els dos sentits de circulació.

Previsiblement, aquestes intervencions tindran una durada aproximada d’1 dia; període que es pot veure afectat segons la situació meteorològica.

Durant el període d’obres l’estacionament, l’accés als guals i les àrees d’aportació de residus es poden veure afectats. Aquestes afectacions seran degudament senyalitzades per l’empresa encarregada dels treballs.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment us podeu adreçar a:

Oficina del Districte 1
T. 93 712 00 00
Horari: de 9 a 14 h
Districte1@ajsabadell.cat

Gràcies per la vostra col·laboració!

Els dies 22 i 23 de desembre per obres de reparació puntual del paviment de la calçada, el carrer del Pintor Pradilla, entre el carrer d’Ausiàs March i el carrer de Roger de Flor, estarà tallat al trànsit.

Previsiblement, aquestes intervencions tindran una durada aproximada de 2 dies; període que es pot veure afectat segons la situació meteorològica.

Durant el període d’obres, l’estacionament, l’accés als guals i les àrees d’aportació de residus es poden veure afectats. Aquestes afectacions seran degudament senyalitzades per l’empresa encarregada dels treballs.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment us podeu adreçar a:

Oficina del Districte 5
c. de Sol i Padrís, 93
T. 93 712 00 00
districte5@ajsabadell.cat

Gràcies per la vostra col·laboració!

 

Dilluns 19 de desembre de 2022 a les 11:00h
Ubicació: Urbanisme

Dilluns 19 de desembre de 2022 a les 11:30h
Ubicació: Servei de Salut

Assistents: Tècnics Servei de Salut