PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

XARXA ANTIRUMORS DE SABADELL

 

Taller de formació "Escape rumors", al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach

2023 03 13 escape webLa Xarxa Antirumors de Sabadell, en col·laboració amb l’associació Ciudades Interculturales (Diversit), ha organitzat aquest dilluns 13 de març una acció formativa antirumors, al centre cívic de la Creu Alta – Cal Balsach, amb l’objectiu de promoure la reflexió entorn les situacions de discriminació que es poden donar a la nostra quotidianitat, i el paper dels/les professionals públics i d’entitats socials de la nostra ciutat,  en la lluita per combatre i prevenir la dispersió dels rumors a la nostra societat.  També s'han donat eines per combatre els rumors, estereotips i prejudicis.

La sessió, de 3 hores de durada, també ha permès habilitar el grup de persones participants perquè posteriorment puguin replicar el taller amb joves i adolescents, a les escoles, instituts, entitats i altres espais freqüentats pel jovent de Sabadell.

És el segon any consecutiu que organitzem aquesta formació. La primera experiència va ser el març de l’any passat, que va generar molta satisfacció, d’aquí la necessitat de tornar-la a programar, amb la convocatòria oberta a tothom. Enguany hi han participat 18 persones, majoritàriament professionals i membres d’entitats que treballen amb adolescents i joves sabadellencs, que van valorar molt positivament el taller.

LA Xarxa Antirumors de Sabadell (XAS) és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell que té com a objectiu combatre i prevenir la propagació dels rumors, estereotips i prejudicis que afecten diversos sectors de la ciutadania. La Xarxa està formada per diferents serveis municipals, entitats i persones individualment, i està oberta a tota la ciutadania que hi vulgui apropar-se, rebre una formació, assistir a activitats, com també per formar-ne part activament.

Les persones i entitats interessades en rebre més informació de la XAS o formar-ne part activament poden adreçar-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 93 745 19 53.

(Actualitzat març de 2023)