PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

Oficina de Drets Civils

L’Oficina de Drets Civils és el servei municipal per la defensa i la garantia d’accés als drets de manera igualitària així com un espai de lluita contra les discriminacions. L’ODC atén i gestiona els casos de discriminacions i també informa, forma i sensibilitza sobre els drets i deures reconeguts a la ciutat. En aquest díptic hi trobareu més informació.

Divulgació, informació i sensibilització
L’Oficina de Drets Civils promou activament accions que facilitin a tota la població el coneixement dels drets de les persones a la ciutat. També s’ofereix formació al personal municipal i a les entitats, col·lectius i institucions que així ho sol·licitin. En aquest sentit, i per començar, us animem a consultar el díptic "Declaració Universal dels Drets Humans. Lectura fàcil".

web odc

Atenció a la vulneració
L’Oficina de Drets Civils atén, assessora, gestiona, media i sanciona (en allò que sigui possible legalment) en casos de discriminació, principalment per motius d’origen, d’edat, de gènere, d’ideologia, d’orientació sexual, d’ètnia, de creences i també informa, forma i sensibilitza sobre els drets i deures reconeguts a la ciutat. L’Oficina de Drets Civils treballa de forma coordinada amb la resta de departaments municipals, entitats i institucions.

Contacta-hi! 
Contacta amb l’Oficina de Drets Civils si has patit alguna discriminació, si l’has presenciat o vols informació sobre igualtat de tracte i no discriminació.

L'Oficina de Drets Civils és al c. de Sant Pau, 34 (de 9 a 14h, tardes amb cita prèvia). També hi podeu contactar al telèfon 93 745 19 53 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

També ens trobareu a Facebook i Twitter.