PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

Drets Humans

Programa Drets Humans Sabadell

BR CARTELL DRETS HUMANS 2021 SBDCada any al voltant del Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre) s'organitzen diverses activitats adreçades a tots els públics amb l'objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar sobre els drets humans,  promoure la reflexió entorn aquests drets i la seva vigència a l’actualitat, i reivindicar un cop més el compromís de la ciutadania en la seva defensa.

Consulteu les activitats previstes al programa Drets Humans 2022. Durant els mesos de novembre i desembre s'han organitzat diverses propostes adreçades a tots els públics! Xerrades, cinema, espectacles infantils, exposicions... i més!

ATENCIÓ! La projecció de "El fred que crema", prevista per diumenge 11 de desembre, ha quedat suspesa. Els propers dies informarem de les dates i pel·lícules previstes per al VI Cicle de Cinema sobre la Deportació als Camps Nazis.

 

DDHH lectura facil2020 portada

Declaració Universal dels Drets Humans

La Declaració Universal dels Drets Humans es va signar el 10 de desembre de 1948 fonamentant la lliberat, la justícia i la pau com a pilars en el reconeixement de la dignitat intrínseca dels drets iguals i inalienables de totes les persones.

Podeu descobrir-ne el seu contingut d'una forma amena amb el díptic "Declaració Universal dels Drets Humans. Lectura fàcil".

També us recomanem endinsar-vos a la pàgina web de l’Institut de Drets Humans de Catalunya.

A Sabadell, l'Oficina de Drets Civils

Des de l'Ajuntament de Sabadell fa anys que es gestionen diverses iniciatives per promoure la defensa dels drets humans. Una d'elles és l’Oficina de Drets Civils (ODC), el servei municipal per la defensa i la garantia d’accés als drets de manera igualitària així com un espai de lluita contra les discriminacions. L’ODC atén i gestiona els casos de discriminacions i també informa, forma i sensibilitza sobre els drets i deures reconeguts a la ciutat. En aquest díptic hi trobareu més informació.

L'Oficina de Drets Civils és al c. de Sant Pau, 34 (de 9 a 14h, tardes amb cita prèvia). També hi podeu contactar al telèfon 93 745 19 53 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Pintem de drets Sabadell

El projecte Pintem de Drets Sabadell es va iniciar el 2016 i té per objectiu deixar constància del compromís municipal amb els drets fonamentals de les persones mitjançant murals pintats a diferents ubicacions de la ciutat. En el següent vídeo podeu descobrir tots els grafits que s'han pintat a Sabadell per visibilitzar la defensa dels drets humans fins a l'any 2020.