PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

XARXA ANTIRUMORS DE SABADELL

 

Taller "Rumors de pedra" amb una vintena de persones del Vapor Llonch

2023 03 14vapor webAquest dimarts 14 de març, des de la Xarxa Antirumors de Sabadell (XAS) hem dut a terme un taller antirumors amb l’objectiu de promoure la reflexió entorn les situacions de discriminació que es poden donar a la nostra quotidianitat. Es tracta d’una iniciativa de col·laboració entre la pròpia Xarxa i les tècniques d’ocupació de Promoció Econòmica de Sabadell, i amb la participació de l’Institut Diversitas, una entitat experta en oferir formació i tallers sobre com afrontar els prejudicis, estereotips i rumors.   

Sota el títol “Rumors de Pedra”, la sessió s'ha centrat en sensibilitzar i prendre consciència de les discriminacions que poden succeir al nostre entorn, i com poder-les abordar. L’activitat, adreçada a les persones que estan inscrites en diversos programes de formació i treball,  es va dur a terme a l’auditori del Vapor Llonch, amb la participació de més de 20 persones. L’experiència ha estat molt ben valorada per les participants i també per les tècniques que coordinen els grups participants, i està previst repetir-la una altra vegada el mes de maig amb altres grups.

LA Xarxa Antirumors de Sabadell (XAS) és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell que té com a objectiu combatre i prevenir la propagació dels rumors, estereotips i prejudicis que afecten diversos sectors de la ciutadania. La Xarxa està formada per diferents serveis municipals, entitats i persones individualment, i està oberta a tota la ciutadania que hi vulgui apropar-se, rebre una formació, assistir a activitats, com també per formar-ne part activament.

Les persones i entitats interessades en rebre més informació de la XAS o formar-ne part activament poden adreçar-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 93 745 19 53.

(Actualitzat març de 2023)