PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
  

EDUCACIÓ

 

cap batxillerat

El batxillerat forma part dels ensenyaments postobligatoris (dels 16 als 18 anys) i consta de 2 cursos acadèmics.

Previsió de calendari per a la la presentació de sol·licituds de preinscripció 2021-22: de l'11 al 17 de maig de 2021.

A l'hora de dur a terme aquests ensenyaments cal triar una de les modalitats següents:

  • Ciències i tecnologia
  • Humanitats i ciències socials
  • Arts

S'estructura en matèries comunes, de modalitat, optatives i el treball de recerca. Cadascuna té un nombre determinat de crèdits.

Aquests ensenyaments proporcionen a l'alumnat formació, maduresa intel·lectual i humana, coneixements i habilitats que li permetin desenvolupar funcions socials i incorporar-se a la vida activa amb responsabilitat i competència. Així mateix, han de capacitar l'alumnat per accedir a l'educació superior i a la vida professional, així com per habilitar-los per a l'aprenentatge permanent.

També existeix la modalitat a distància d'aquesta oferta a través de l'Institut Obert de Catalunya. En el cas de Sabadell, el centre de suport és l'Institut Ferran Casablancas.

QUÈ ES POT FER DESPRÉS

La superació d'aquesta etapa permet obtenir el títol de Batxillerat i poder accedir a:

  • Estudis universitaris un cop superades les proves d'aptitud per a l'accés a la universitat (PAU). Cada modalitat del batxillerat dóna prioritat d'accés a uns estudis universitaris concrets.
  • Formació professional de grau superior, en el qual es tindrà en compte haver cursat determinades matèries segons la modalitat.
  • Món laboral