PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
  

EDUCACIÓ

 

cap participacio educacio

Família - Escola

Consell Escolar Municipal

El Consell Escolar Municipal ha de ser un òrgan viu, que reculli les inquietuds i els debats oberts a la comunitat educativa. Hem d’anar més enllà de l’exercici de les competències que la llei li atribueix i l’hem d’apropar a la resta de la ciutadania tot oferint elements de reflexió i anàlisi que facin de la nostra ciutat un referent en el món educatiu. El Consell no es pot quedar al marge de la realitat en què es troba l’escola actual, i per aquest motiu ha de fer seus tots els debats, les qüestions, els interessos i les preocupacions de cadascun dels sectors que en formen part. Així entre tots i totes, hem de fer un Consell que serveixi per proposar, elaborar, dictaminar, discutir, debatre i aportar nous elements que facin obert el diàleg i la reflexió a l’entorn d’un tema que ha d’implicar a tothom: l’educació a la nostra ciutat.

El mes de juny del 2004 es va modificar el Reglament per adaptar-lo a la nova realitat de la ciutat.

Accedeix

Consells Escolars del Centre

Consells d'entitats Ciutat i Escola

Fòrum Educatiu de Sabadell

 BANNERforumgeneral


QUÈ ÉS EL FÒRUM EDUCATIU?

El Fòrum Educatiu de Sabadell es planteja com una sèrie de trobades periòdiques adreçades al conjunt de la comunitat educativa i a qualsevol persona interessada, per fomentar l'intercanvi d'idees i l'aportació de propostes relacionades amb les polítiques educatives de la ciutat. La iniciativa respon a la voluntat d'afavorir la participació i la coresponsabilitat de tothom en l’educació.

En la darrera edició es va posar sobre la taula el tema "Com superem els estereotips de gènere? La coeducació com a repte"

CONSULTA LES EDICIONS ANTERIORS