PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
  

EDUCACIÓ

 

cap formacio adults

En el marc de l'aprenentatge al llarg de tota la vida, la formació d'adults és el conjunt d'activitats d'aprenentatge gràcies a les quals les persones adultes desenvolupen les seves capacitats, enriqueixen els seus coneixements i milloren les seves competències tècniques i professionals.

En aquest sentit la formació obre un seguit de camins per a tothom, per als que necessiten saber més, per als que vulguin aprendre,  per als que no van tenir l'oportunitat d'ampliar coneixements, per als que vulguin millorar les seves expectatives laborals, per als que desitgin reprendre els estudis deixats, per als que volen certificar els seus aprenentatges instrumentals.

Tot un ventall de possibilitats que donen una opció formativa plenament satisfactòria i adequada per a cada persona adulta.

Els centres de formació de persones adultes t’ofereixen formació flexible i a mida, amb l’assessorament i l’orientació del professorat i l’elaboració d’itineraris personalitzats per a cada necessitat.cartellAdults2425

QUÈ POTS FER?

  • Aprendre llengües: llengua catalana, castellana i anglesa amb certificat.
  • Aprendre els ensenyaments bàsics: lectura i escriptura, càlcul, etc.
  • Obtenir el Graduat en Educació Secundària
  • Preparar-te per a les proves d’accés: a Cicles Formatius de Grau Mitjà, a Grau Superior i a la Universitat.
  • Aprendre informàtica i obtenir el certificat ACTIC

CENTRES A SABADELL

INSCRIPCIÓ

Es pot fer a l’inici de cada trimestre (si es disposa de vacants a GES i Llengües d’acollida), a excepció de la preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior.

A la resta d’ensenyaments la matrícula és viva durant els dos primers trimestres.

El termini de preinscripció és del 20 al 28 de juny de 2024. Per a més informació clica aquí

DESCARREGA EL PDF INFORMATIU CURS 2024-25