PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Consell municipal d'infants i adolescents de Sabadell

Vols formar part del Consell? Si vius a Sabadell, estàs cursant 4rt o 6è de primària ara és el moment de presentar la teva candidatura per ser membre d’aquest espai de participació on podràs opinar i fer propostes dels temes que et preocupen, t’interessen i t’agradaria millorar a la teva ciutat.

Què has de fer?

  1. Omplir aquest formulari entre el 2 d’abril i el 17 de maig.
  2. Comprovar que la teva candidatura està inclosa al llistat de candidatures del Consell d’infants i adolescents que es publicarà el 27 de maig a la web del Consell d’infants i adolescents https://web.sabadell.cat/consells/consell-d-infants/consellers-eres
  3. En cas que no consti la teva candidatura pots reclamar entre els dies 28 i 31 de maig a través del mail mailto:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  4. Assistir al sorteig públic per l’elecció dels membres del Consell que es realitzarà el 5 de juny, a les 17.30h, a l’Auditori del Casal Pere Quart o consultar els resultats que es publicaran a la web del consell partir del dia següent.
  5. Els i les que sortiu escollits podeu participar a la sessió informativa online per infants i famílies que tindrà lloc el 13 de juny a les 17.30h (per mail se us comunicarà l’enllaç de la trobada).
  6. Participar a l’acte de constitució del nou Consell d’infants i adolescents que tindrà lloc el proper dijous 20 de juny, a les 18.00h (lloc per confirmar).
*El dia de la constitució s’haurà de portar omplert el document d’acceptació i autorització que se us farà arribar en el que caldrà adjuntar una fotografia de carnet.

Dades personals del candidat

Dades per l'autorització (pare,mare,tutor/a legal)

ixwef

Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personalsExercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)
Responsable del tractamentAJUNTAMENT DE SABADELL
FinalitatOrganització, informació i gestió d’activitats vinculades al Consell d’infants i adolescents de Sabadell i informació de serveis i actuacions adreçats a infants, adolescents i famílies.
Drets dels interessatsD’accés, rectificació, supressió, limitació i d’oposició al tractament, presencialment a les oficines d’atenció ciutadana, adreçant-vos al correu postal a l’Ajuntament a Plaça de Sant Roc, 1- 08201 Sabadell i a través de la seu electrònica.
Informació addicional ampliada a: http://www.sabadell.cat/ca/PoliticaPrivacitat