PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Presentació candidatures 2021

NOVETAT!

exclamacion.pngREUNIÓ INFORMATIVA PER A FAMÍLIES

Dilluns, 15 de de novembre de 18:30 a 19:00 hores

Enllaç de la videotrucada: https://meet.google.com/ezn-bxuy-cyo


buena-resena.pngLLISTAT RESULTAT CONSELLERS/ES SORTEIG

youtube.png VÍDEO SORTEIG 1

youtube.png VÍDEO SORTEIG 2


El dia 11/11/2021 en aquesta pàgina web, a les 11:00 hores, es publicarà el sorteig de les candidatures del Consell d'Infants i Adolescents de Sabadell.

Podeu consultar el número que se us ha assignat pel sorteig en aquest llistat  flecha-correcta (1).png LLISTAT SORTEIG PDF


flecha-correcta (1).png LLISTAT PROVISIONAL D'INFANTS QUE HAN PRESENTAT LA SEVA CANDIDATURA PER FORMAR PART DEL CONSELL D'INFANTS I ADOLESCENTS DE SABADELL.

El periode de reclamaciobns s'estableix des del dia 3 al 5 de novembre.

Contacteu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. !PUC SER CONSELLER O CONSELLERA?

Poden ser conseller els nens i nenes que cursen 5è de primària i que així ho desitgin, i que comptin amb l’autorització dels seus pares o persones tutores, presentaran les seves candidatures i hi haurà un sorteig entre totes elles. El mandat dels consellers i conselleres serà inicialment de dos anys, i cada any es faran renovacions parcials de la meitat dels seus membres.

 COM PUC PRESENTAR LA MEVA CANDIDATURA? 

Emplenant el formulari de candidatura obrint el seguent enllaç:

flecha-correcta.png  https://docs.google.com/forms/d/1a6RRb6NKqEHL9XQd5UWN6UdEgfhOFGc75QrrbIwyNDY/viewform?edit_requested=true

 

 

 

49984488386_d1ecb70e99_o (2).jpg

 

logo