PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

COMERÇ

Venda de llibres i roses per Sant Jordi

El període de presentació d’instàncies per ubicar una parada per vendre llibres i roses per Sant Jordi ja està obert. Concretament, se’n podran vendre el dia 23 d’abril, entre les 9 del matí i les 9 del vespre.

El procediment té dues modalitats en funció de qui fa la sol·licitud. D’una banda, ho poden fer el gremi, els col·lectius i les entitats associatives, així com també els centres educatius. Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica mitjançant aquest enllaç.

D’altra banda, la segona modalitat és per a comerciants minoristes de flors i/o llibres i persones físiques que vulguin demanar parades. En el cas dels comerciants podran vendre roses i llibres, en funció de l’objecte de venda del seu establiment, i les persones físiques només roses. Aquestes instàncies també s’han de presentar telemàticament mitjançant aquest enllaç.

Sant Jordi 2024

 

Carnestoltes als mercats

La celebració del Carnaval també arribarà als mercats municipals. El dissabte 10 de febrer hi haurà un concurs de disfresses al Mercat Central per a nens i nenes de 3 a 13 anys, amb premis a la millor disfressa, millor maquillatge i millors complements. Per participar-hi, cal apuntar-se a la parada d’informació, el mateix dissabte de 10 a 11 del matí.

D’altra banda, el Mercat Central celebrarà sortejos diaris de vals de compra, entre el 8 i el 14 de febrer, entre la clientela. També el Mercat Municipal de la Creu Alta convoca un concurs de disfresses per a totes les edats, el dissabte 10, amb tres premis a les millors propostes, consistents en vals de compra. Les inscripcions, que seran gratuïtes, cal fer-les al mercat el mateix dia, de les 11 a les 12 h.

   pantalla 917x768 carnaval  WhatsApp Image 2024 02 09 at 8.47.22 AM

 

Digiemprèn, cursos gratuïts

Digiemprèn és una plataforma online pensada perquè puguis digitalitzar el teu negoci i portar-lo al món 2.0. Hi podreu trobar cursos gratuïts de diferents categories:

  • Identitat i marca
  • Posicionament
  • Ecommerce i web
  • Màrqueting i xarxes

Podeu cercar els cursos aquí

google

Soroll nocturn. Si ho fas bé, tot encaixa

Evitar sorolls molestos durant la nit i afavorir, d’aquesta manera, la convivència i el descans veïnal és el principal objectiu de la campanya de sensibilització que l’Ajuntament va iniciar l’estiu passat. La iniciativa posa l’accent en la necessitat, per exemple, de moderar el volum de la veu a les terrasses de bars i restaurants, quan es passeja pel carrer a les nits o a la sortida dels locals d’oci. També es demana controlar el volum de la música, de la televisió o el soroll d’electrodomèstics a casa, sobre tot en horari nocturn, per evitar molestar el veïnat. Més informació

Campanya soroll 1

Festius d'obertura comercial 2024

Us recordem els dies festius d'obertura comercial per al 2024 a Sabadell. A més dels que fixa la Generalitat de Catalunya, el Ple municipal de 23 d'octubre de 2023, va acordar fixar els dies 1 de novembre i 6 de desembre, com a dos dies festius addicionals d'obertura comercial autoritzada per a l'any 2024. 

Info Obertura comercial festius 2024

 

Parades per vendre palmes i palmons

El període de presentació d’instàncies per sol·licitar una parada per vendre palmes, palmons i branques de llorer amb motiu de la festivitat de Diumenge de Rams ja està obert. Les instàncies es poden presentar de forma telemàtica fins al divendres 2 de febrer mitjançant el següent enllaç. Concretament, se’n podran vendre del 16 al 24 de març, de 9 a 21 h. Més informació

BannerParadesPalmes2024

Informadores municipals

Un equip d'informadores municipals està visitant als establiments comercials de Sabadell per informar-los de diferents recursos. Per una banda, de la subvenció del kit digital per a la digitalització de les empreses i, per l'altra, de la normativa actual relacionada amb la defensa dels drets de les persones consumidores. També expliquen quins son els canals mitjançant els quals els i les comerciants poden estar al dia sobre les novetats del sector. Aquesta campanya informativa es preveu que s'allargui fins a principis de l'any 2024.

GAFyMm XgAAOWq

Black Friday i comerç local

El cap de setmana del 24 de novembre les associacions de comerciants del centre i de ca n'Oriac, es van afegir a la campanya del Black Friday. Els comerços d'aquestes zones van treure els seus productes al carrer com a reclam i van oferir descomptes i promocions.

Apostem pel consum de proximitat! 24, 25 i 26 de novembre a Sabadell.

bLACK

 

Setmana Prevenció Residus als mercats

Sabadell s’adhereix a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), iniciativa que promou la celebració d’activitats a tota Europa, amb l’objectiu comú d’augmentar el seu impacte real en la prevenció de residus. Enguany, la 15a edició que es celebra des de dissabte dia 18 fins al 26 de novembre, posa l’accent en la importància de reduir els envasos amb l’eslògan No t’emboliquis!

En aquest marc, a Sabadell s'han realitzat dues accions. D’una banda, s'han dut a terme visites informatives als supermercats mitjans i grans per potenciar la compra amb elements reutilitzables. D’altra banda, s’ha instal·lat un punt informatiu itinerant als mercats municipals, en horari de matí, on s'han distribuït bosses reutilitzables entre els consumidors i consumidores. Més informació

WhatsApp Image 2023 11 21 at 12.04.52 PM 4