PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

COMERÇ

8a Edició del programa Comerç 21

Està en marxa la 8a Edició del programa Comerç 21!

L’objectiu del programa Comerç 21 és ajudar a 50 microempreses comercials i/o de serveis i parades de mercat de la província de Barcelona a definir i implementar noves estratègies per tal de re-activar cada negoci de forma individual.

Us podeu INSCRIURE fins al 14 de juny.

 GOlAyHxWEAAH5Ja    GOlAyIGWEAEZp r

Subvencions CCAM 2024

S'ha obert el termini per sol·licitar les subvencions del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Cataluny. Hi podreu trobar diferents 9 línies o programes subvencionables. El període per demanar-les va finalitzar el 10 de juny a les 14h i, pel que fa a la línia 5 que va adreçada als establiments comercials, fins a l'exhauriment del pressupost o màxim el 31 de desembre.

office 594132 1280

Més informació

Noves formacions per a comerciants

Des del Servei de Comerç i Consum s'organitzen diferents formacions adreçades a comerciants al llarg de l'any 2024. Ja us podeu inscriure a la nova formació: 3 receptes per a una transformació digital a la teva mida: optimitzar, sistematitzar i automatitzar (sessió en línia). Objectius de la formació:

  • Millorar l'eficiència de la gestió interna de l'empresa
  • Incrementar l'eficiència dels processos de producció
  • Obtenir rendibilitat de la inversió en digitalització

Dates: 16, 23, 30 de desembre i 7 d'octubre de 2024. Horari: de 14.15 a 16.15 h

Connecta i ven a través del mòbil

Formació en línia Comerç 2024

Des del Servei de Comerç i Consum de l'Ajuntament de Sabadell posem a disposició dels i les comerciants les següents formacions online totalment gratuïtes:

CONNECTA I VEN A TRAVÉS DEL MÒBIL: 15, 22 i 29 de maig, i 5 i 12 de juny. Horari: 14:15 a 16:45h tots els dies, excepte l'últim: 14:30 a 16:30h. - Inscripcions tancades

3 RECEPTES PER UNA TRANSFORMACIÓ DIGITAL A LA TEVA MIDA: OPTIMITZAR, SISTEMATITZAR I AUTOMATITZAR: 16, 23, 30 de setembre i el 7 d'octubre. Horari: 14:15 a 16:15h - Les inscripcions s'obriran properament al web

CREA I EDITA VÍDEOS PROFESSIONALS PER A LES XARXES AMB EL TEU MÒBIL: 14, 21, 28 d'octubre i el 4 de novembre. Horari: 14:30 a 16:30h - Les inscripcions s'obriran properament al web

webinar 4216601 1280 2

Espai de lectura al Mercat dels Merinals

El mercat municipal de Merinals disposarà d’un espai de lectura familiar on s’hi poden trobar diversos llibres i revistes, així com material per fer manualitats. El servei estarà a disposició del públic del mercat els divendres i els dissabtes i s’adreça tant a infants com a adults. L’horari de funcionament serà els divendres de 8:30 a 20:30h, i els dissabtes de 8.30 a 14h i de 17 a 20.30 h.

lecturaMerinals TW

Novetats en el mobiliari urbà de la zona comercial de Ca n'Oriac

En el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea, mitjançant els fons NextGenerationEU, s’han instal·lat recentment 50 bancs i 15 papereres al llarg de l’avinguda de Matadepera, així com balises lluminoses a l’asfalt en un pas de vianants de la zona.

Al 2022 es va iniciar el projecte de desenvolupament de la prova pilot d’un APEU (Àrea de Promoció Econòmica Urbana) a Ca n’Oriac amb l’objectiu d’aconseguir la modernització de la zona comercial del barri i al 2023 l’Ajuntament de Sabadell va signar un conveni específic amb la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de realitzar actuacions de millora per la prova pilot de l’APEU com aquesta.

Mobiliari urbà

Reconeixement al Mercat de la Creu Alta

En el marc de SBD Fira PRO: Formació i Treball, que ha tingut lloc a Sabadell els dies 6, 7 i 9 de març, s'ha lliurat el distintiu “EMPRESA PRO” a 158 empreses que han col·laborat durant l’any 2023 amb l’Ajuntament en la inclusió de persones amb més dificultats per accedir al món laboral i en la formació pràctica de persones que han triat formar-se per estar preparades davant de les transformacions del mercat de treball.

Entre elles, el Mercat de la Creu Alta ha recollit aquest reconeixement per col·laborar amb el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Vapor Llonch amb la formació pràctica a estudiants per a l'obtenció del certificat de professionalitat d'"Operacions auxiliars d'enregistrament". Totes les empreses col·laboradores han rebut el certificat com a Empresa Formadora i Empresa Inclusiva, emès per l’Ajuntament.

EMPRESA FORMADORA PREMI page 0001

Digiemprèn, cursos gratuïts

Digiemprèn és una plataforma online pensada perquè puguis digitalitzar el teu negoci i portar-lo al món 2.0. Hi podreu trobar cursos gratuïts de diferents categories:

  • Identitat i marca
  • Posicionament
  • Ecommerce i web
  • Màrqueting i xarxes

Podeu cercar els cursos aquí

google